banner223

HİZMETLERİMİZ TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ilk meclis toplantısında üyelere çok önemli mesajlar verdi. Demir, ‘Sizlerle birlikte Samsun’a hizmet etmenin onurunu yaşayacağız’’ dedi

HİZMETLERİMİZ TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde 2019-2024 dönemi ilk meclis toplantısı Başkan Mustafa Demir öncülüğünde gerçekleştirildi. Demir, ‘’İlçe belediye başkanlarımız ve meclis üyelerimizle birlikte hizmet gayretinde olacağız" dedi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde 2019-2024 dönemi ilk meclisi toplantısı, Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda kapalı oylamayla belediye meclisi 1’inci ve 2’inci başkan vekili seçildi. Nihat Soğuk 72 oyla başkan vekili olurken İsmail Sevindik ise 59 oyla 2. Başkanvekili seçildi. 

İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARINA MESAJ

28 gündem maddesinin yer aldığı ilk meclis toplantısının açılışında konuşan Başkan Mustafa Demir, şunları söyledi:

‘’Büyükşehir olarak hep birlikte muhalefet iktidar ayrımı olmaksınız iş birliği içerisinde Samsun'umuza, 1 milyon 350 bin vatansever, milletsever, kadirşinas insanlarımıza hep birlikte hayırlı hizmetlerde bulunacağız. Ben kendi üzerime düşeni başta Büyükşehir Belediyesi Başkanı olarak, meclis üyelerimiz ve ilçe belediye başkanlarımızla birlikte hizmet gayreti içerisinde gerçekleştireceğiz.

‘’HİZMETLERİMİZ TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK’’

Siyasette daha önce de bulunmuş bir kardeşiniz olarak sizlere tüm çalışmalarınıza katkı vereceğim. Büyükşehir Belediyesi’nin yetki alanlarında Türkiye’ye örnek olacak hizmetleri inşallah hep birlikte gerçekleştireceğiz. Halkımıza hizmet en büyük şeref ve onurdur. Samsun’u çok iyi yerlere taşımak durumundayız. İlk meclisimizin hepimize hayırlı olmasını diliyorum.”

BAŞKANVEKİLİ NİHAT SOĞUK OLDU

Başkan Mustafa Demir’in öncülüğünde gerçekleşen toplantıda yapılan kapalı oylamayla Belediye Meclisi 1. ve 2. Başkan vekilleri seçildi. 72 oyla Nihat Soğuk 1’inci, İsmail Sevindik ise 59 oyla 2’inci Başkanvekili seçildi.

Mustafa Demir İlçe Başkanları Grup ToplantısıMustafa Demir İlçe Başkanları Grup ToplantısıMustafa Demir İlçe Başkanları Grup Toplantısı

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER