KARAASLAN'DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Babalar Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

KARAASLAN'DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI

Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Toplumsal değerlerin yaşatıldığı temel kurumlardan olan, sosyal yapının çekirdeği ailenin kurulmasında, güçlenmesinde ve sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde çok önemli bir rol üstlenen babaların sorumluluğu ve öncülüğü toplum için oldukça değerlidir.

Evlatlarını geleceğe hazırlamak için çaba gösteren, her türlü zorluğa göğüs geren, ömrünü ailesine adayan babalarımız kuşkusuz saygı, sevgi ve hürmetin de en değerlisine layıktır.

Hayatımızın her anında bizimle olan, duygu ve fikirlerimizi besleyen, bizleri faydalı insanlar olarak yetiştiren, kısacası üzerimizde sonsuz hakkı bulunan, varlığımızın vesilesi anne ve babalarımızın rızasını kazanmak, onların dualarını almak, onlara karşı vefalı olmak her evladın birinci vazifesidir.

Geçmişten bugüne ülkemize hizmetleri bulunan hayırlı evlatlar yetiştiren babalarımızdan ebediyete irtihal edenlere Yüce Mevla’mdan rahmet, hayatta olanlara sıhhat diliyorum.

Bu anlamlı günün babalarımıza sevgimizi ve saygımızı daha çok sunmamıza vesile olmasını temenni ediyor, bütün babalarımızın “Babalar Günü”nü en kalbi duygularımla kutluyorum.”

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER