MHP Milletvekili A.Adayı Çamaş’tan İlkadım'a Ziyaret

24 Haziran Milletvekili genel seçimlerine 46 gün kala Samsun Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili aday adayı Abdurrahman Çamaş hız kesmeden ziyaretlerine devam ediyor.

MHP Milletvekili A.Adayı Çamaş’tan İlkadım'a Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Milletvekili Aday Adayı Abdurrahman Çamaş Milliyetçi Hareket Partisi İlkadım ilçe başkanlığını ziyaret ederek, Milliyetçi Hareket Partisi İlkadım İlçe Başkanı İkram Erdemir ve Yönetim Kurulu üyeleri İle bir araya gelerek 24 Haziran seçimlerinde

kısa sürede ve ramazan ayına denk gelen seçimlerde seçim çalışma yöntemi ve prensipleri hakkında fikir alışverişlerinde bulundu.

Çamaş, "Yüreğimizi, Milliyetçilik sevdamızı ortaya koyarak bu yola çıktık. Bu yola çıkarken yemin ettik daha iyi ve daha güçlü bir bir Türkiye çalışacağımıza. Bu süreçte aday olalım, olmayalım hiç fark etmeyecek, bizle davamızın birer neferi olarak hizmet etmeye, çalışmaya devam edeceğiz.

Tüm ilçe teşkilatlarımızı ziyaret edeceğiz. İlkadım İlçe Teşkilatımızın gösterdiği ilgi ve sıcak karşılamadan dolayı çok teşekkür ediyorum." dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER