banner221

MHP SAMSUN İL BAŞKANI KARAPIÇAK'TAN GENÇ GİRİŞİMCİLERE ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak ve Başkan Yardımcıları Osman Kandıra, Hüseyin Kurt ve Levent Tanrıverdi Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kampüsü içerisinde bulunan Teknopark'ta Genç Girişimcilere ziyarette bulundu.

MHP SAMSUN İL BAŞKANI KARAPIÇAK'TAN GENÇ GİRİŞİMCİLERE ZİYARET



Teknopark A.Ş. Genel Müdürü Sayın Buğra Çolak'tan bilgi alan heyet, daha sonra genç girişimcilerin bulunduğu ofisleri ziyaret ederek genç girişimcilerin yaptığı başarılı çalışmalar hakkında bilgi almıştır.

Ziyareti sırasında genç girişimciler sohbet eden Karapıçak,"Genç girişimcilerin ülke adına büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, ülkenin geleceğine gençlerin yön vereceğini. Burada yapmış olduğunuz Yazılımlar, Makina Techizatlar ve Ar-Ge projeleriniz ülkemizin kalkınmasında büyük rol almaktadır. Bizler de yerel yöneticiler olarak üzerimize düşen ne var ise yapmaya size destek olmaya hazırız" dedi.

Ayrıca Karapıçak sözlerinin devamında geçtiğimiz hafta MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli "Üniversite Kapılarındaki Eylemlerde Kaybedecek Gencimiz Yok" başlıklı bir açıklama yapmıştı. MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli Gençlere yönelik olarak; “Türk gençliğinin fıtratı gereğince zeki, çalışkan, basiretli, devletine ve milletine sorumluluk duyan bir vicdan cevherine havi olduğunu kaydederek, yozlaşmış akımlar, yasa dışı örgütler, terörizmin ajanları, emperyalizmin maşaları, marjinal çevreler, organize suç şebekeleri gençlerin peşindedir, kafeslemenin emelindedir.

Sevgili gençler, hiç birinizi kaybedemeyiz. Hiç birinizin hayatını tesadüflerin akıntısına teslim edemeyiz. Öfkeniz olabilir, kızgınlığınız olabilir, kızdıklarınız olabilir, tepkileriniz sivri olabilir, itirazlarınız sinirli olabilir, fakat sizler bizim için, milletimiz için, istikbal ve istiklal haklarımız için paha biçilemez öneme sahipsiniz.

Analarınız, sizleri ne zorluklarla büyüttü, mutlaka biliyorsunuz. Babalarınız, yemedi yedirdi, içmedi içirdi, giymedi giydirdi, en iyi sizler farkındasınız. Kıt kanaat imkânlarla okuduğunuz okulları bitirmenin gayesindesiniz, belki bir sevdiğiniz var açılamıyorsunuz, bir işim olsun diyorsunuz, bir yuva kurmanın telaşındasınız, hayatınızı kurtarmanın çabasındasınız.

Bunların hepsi helali hakkınız olan makul ve mantıklı insani hallerdir. Biz de bu çağlardan geçtik, ne yaşamışsanız, benzerlerini az çok yaşadık. Bir anlık öfkeyle bir ömrü heba etmeyin.

Direnmeyi zalimlere, Türkiye düşmanlarına karşı yapın. Analarınızın gözyaşlarını akıtmayın. Babalarınızın ahını almayın. Terör örgütlerinin istismarlarına aldanmayın.

Siz Türk gençliğisiniz, siz geleceğin büyük Türk milletinin, büyük Türkiye'sinin siyasetçileri, milletvekilleri, devlet adamları, işadamları, akademisyenleri, bürokratları, esnafları, girişimcileri, dahası anneleri ve babalarısınız. Gelin, yanlış bir tercihin içinde olan varsa dönsün.” şeklinde hitap etmişti.

Karapıçak,"Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin dediği gibi bizler gençlerimizi işte bu türden Teknoparklarda, Ar-Ge projelerinde, geleceğimizi inşa edebileceğiniz yerlerde görmek istiyoruz." dedi.

Yaptıkları çalışmalardan dolayı Genç Girişimcilere Başarılar dileyen heyet, her zaman yanlarında olduklarını ve desteğe hazır olduklarını belirtti.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER