Milletvekili Köktaş, gençlere tecrübelerini paylaştı

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Samsun İl Temsilciği tarafından gerçekleştirilen "Tecrübe Paylaşımı" adlı programda gençlere biraraya geldi.

Milletvekili Köktaş, gençlere tecrübelerini paylaştı

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Samsun İl Temsilciği tarafından Mesnevi Erkek Yurdu'nda organize edilen "Tecrübe Paylaşımı" adlı programın bu haftaki konuğu AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş oldu. Milletvekili Köktaş, gençlere yaşamından da kesitler anlatarak iş ve siyasi hayatından edindiği tecrübeleri gençlerle paylaştı. Milletvekili Köktaş, "Siz değerli gençlerimizle bugün burada buluşma imkanını sağlayan Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Samsun İl Temsilciği'ne teşekkür ediyorum. Her canlı doğar, emekler, büyür, olgunlaşır, yaşlanır ve bu dünyadan göçeder. Bir ülke olarak geleceğine ümitle bakması ancak bu nüfusu bilinçli ve donanımlı şekilde yetiştirmemizle mümkündür.

Bu anlamda biz insan olarak her zaman hazırlıklı olmalıyız. İyi, güzel ve mükemmeli başarmak adına ne yaparsak yapalım, hangi işle uğraşırsak uğraşalım, severek ve disiplin içinde yapalım. Şuan siz öğrencisiniz sizler öğrenci olarak en iyi şekilde eğitiminizi tamamlamanızdır. Eğitiminizi tamamladıktan sonra hayata atılacaksınız. Şuanda size verilen imkanları iyi değerlendirmelisiniz.

YENİ YENİ DEĞERLER KATMALISINIZ

Teknolojinin ileride olduğu ve bilgisayar çağının yaşandığın şu günlerde dünya global bir köy, internetin bir tuşuna bastığınızda her istediğiniz bilgiye ulaşma imkanınız var. Bunu çok iyi kullanmalısınız, merak eden, araştıran, ufku geniş gençler olarak, milli ve yerli üretime sizlerde yeni yeni değerler katmalısınız. Bakın bugün ülkemizde Türk Mühendislerinin tasarlayıp ürettiği savunma sanayii ve güvenlik ürünlerinin dünya çapında giderek daha çok kabul görmesi, attığımız adımların ne kadar doğru olduğuna işaret ediyor. Bu anlamda gün çalışma günüdür, okulunuzda, kütüphanede, sivil toplum kuruluşlarında çalışacaksınız. Kararlılıkla, azimle okuyacak, öğrenecek, düşünecek ve eyleme geçeceksiniz." diye konuştu. Gençler tarafından iletilen sorulara da yanıt veren Milletvekili Köktaş, kendisini ilgiyle dinleyen katılımcılara teşekkür ederek eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER