banner223

Taner Tekin`den 10 Kasım Mesajı

MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin mesajında şu görüşlere yer verdi: "Çanakkale’nin askeri dehası, binlerce yıllık Türk Devletinin devamlılığı ve bir milletin varoluş destanı olan Milli Mücadelenin Lideri, cumhuriyetimizin kurucusu Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ü, vefatının yıldönümünü de idrak ettiğimiz bu günlerde Fikirleriyle bugünümüze ve yarınımıza ışık tutan Atamızı anlamaya her zamankinden daha da fazla ihtiyaç hissediyoruz.  

Taner Tekin`den 10 Kasım Mesajı

Atatürk; hayatını Türk milletinin bağımsızlığına vakfetmiş ve bu uğurda büyük mücadeleler vererek, Cumhuriyetin ilanıyla sonuçlanacak olan süreçte sergilemiş olduğu büyük devlet adamlığı ve milletimizin önüne düşerek yapmış olduğu liderlik ile, Türk ve Dünya tarihine kaydedilen önemli bir şahsiyettir.  

Ortaya koyduğu fikir ve idealler, ülkemizin yaşadığı her badirede daha da iyi anlaşılmakla beraber bizlere de ilham kaynağı olmaya devam etmektedir.

Yaşadığı dönemde birçok totaliter rejim veyahut diktatörlük örneği varken, Türk insanının demokrasi ile kendi kendini yönetmesi gerektiği düşüncesiyle milletine olan inancını göstererek sonsuza kadar Kalplerimizde ki yerini almıştır.

Atatürk’ün Vatanseverliği, Türklüğe bakışı ve Türkçülüğü, bilim ve teknolojiye verdiği önemin yanı sıra azim ve kararlılığı, bizlere yüklemiş olduğu sorumluluklar ve gösterdiği hedefleri, ortaya koyduğu milli duruş ve planları, benimsemek ve gelecek kuşaklara aktarmak, Türk tarihinin bizlere yüklemiş olduğu en önemli  Milli bir vazifedir.

Bu düşüncelerle vefatının yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm silah arkadaşlarını rahmet ve minnet duygularıyla anıyor, yüce milletimizi saygıyla selamlıyorum.

Ey Büyük ATAM ; Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe, durmadan yürüyeceğime AND içerim... Sen Fikirlerin ve eserlerinle sonsuza kadar yaşayacak bir Dünya Liderisin.

Ne Mutlu Türk’üm Diyene

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER