TÜRK YILDIZLARI' NDAN MÜTHİŞ UÇUŞ GÖSTERİLERİ

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Çerçevesinde Türk Yıldızları ve Solo Türk, Samsun semalarında mükemmel gösterileriyle beğeni ve bol alkış aldı.

 Samsun semalarında birbirinden güzel uçuş yapan uçaklar adeta nefesleri kesti.

 Yaklaşık yarım saat süren gösteriyi Vali Osman Kaymak, Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Garnizon Komutanı Albay Recep Ali Üstün, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz ve binlerce vatandaş izledi.

   Türk Hava Kuvvetleri' ne ait  F-16 gösteri uçağı SOLOTÜRK F-16’ nın üstün manevra ve yeteneklerini dolu dolu  ortaya koydu. Samsun semalarında ilginç ,muazzam ve akrobatik  gösteriler gerçekleştiren uçakları izleyen binlerce vatandaş, sık sık uçuşları alkışlarıyla destekleyip bu müthiş görüntüleri de cep telefonlarına kaydettiler.

7 NF-5 A/ B tipi yüksek performanslı jet uçaklarının müthiş gösterileri de çokbeğenildi ve alkışaldı.

Türk Yıldızları’nın birbirinden güzel uçuş gösterilerini, sahildeki binlerce vatandaşı heyecan, gurur ve alkışlarla izledi.

Samsunluların dışından Yemen, yurt içinden de Niğde gibi bazı ülke ve şehirlerden ziyaretçiler de gösterileri birlikte izledi. Vatandaşlar, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı' nı gençlere armağan eden ATATÜRK' ü sevgi ve saygyla andılar.

Her ne kadar hava parçalı bulutlu ve yağışa hazır olsa da vatandaşlar, bu müthiş gösterilerden paylarına düşeni aldı.

Bu arada Doğupark' ta bazı vatandaşların iftar için çadır kurdukları görüldü ancak başlayan yağmur, iftar pikniği yapmak isteyen vatandaşları üzdü.

Oktay Zerrin

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2018, 18:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER