banner221

31 MART’TA MİLLET KAZANACAK

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek; Yakakent İlçesi Seçim İrtibat Bürosunun açılışında konuştu. Yaklaşan yerel seçimler Ülkemizin geleceği için çok önemlidir.

31 MART’TA MİLLET KAZANACAK

17 yıldır iktidarda bulunanlar Cumhuriyet döneminde yapılan devletin fabrikalarını, değerlerini, ganimet sayan yandaşlara paylaştırarak, yok edilmesinde bir sıkıntı görmemekteler. Cumhuriyet döneminde Ülkemize yapılan bütün işletmeleri özelleştirme ile yok ettiler. Özelleştirmelerden elde edilen gelirler kadar yatırımlar yapılmamıştır.

Zeybek; Samsun İlimizde satılan, özelleştirilen devlet mallarından elde edilen gelirlerin karşılığı kadar yatırım yapılmamıştır. Tekel, Bakır, Azot, Yedaş, Liman, Tarım işletmeleri özelleştirildi. Buralardan elde edilen gelirlerle Samsun’a ne yapıldı. Bu işletmelerde binlerce işçi istihdam edilirken, işini kaybeden çalışanlar büyük kentlere göçüp gittiler.

TARIM ÜLKESİNDE İBRETLİK SEBZE KUYRUKLARI

Zeybek; 17 yıldır ülkeyi yöneten AKP iktidarı, yoksulluğu, yolsuzluğu, işsizliği çoğalttılar. Tarım ülkesinde, sebze kuyruklarını yarattılar. Ülke insanına bu sıkıntıları yaşatanlar süreçte insanlarımızın alım güçlerinin azalmasına neden oldular.

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek; tek adam yönetim sürecinde; Merkezi ve yerel yönetimlerde üretmek yerine borçlanma yolunu seçmesi sonucunda; Merkezi yönetim ve özellikle AKP’li Belediyeler borç batağına saplanmıştır. İktidarın 31 Mart 2019 Mahalli seçimlerinde başarılı çıkması durumunda aynı işlere devam edin anlamı çıkacak ve ülkemizde, yoksulluk ve işsizlik rakamları hızla yükselecektir.

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek; Ülkemizin geleceğine sahip çıkmak yurttaşlık görevidir. Ülkemizi yönetme becerisinde zafiyet gösteren iktidara ders vermek ve görevden uzaklaştırmak için çalışmalıyız. İttifak içerisinde olduğumuz siyasal partilerin örgütleri ile sıkı çalışma yaparak, Ülkede yaşanan yönetim krizini ortadan kaldırmalıyız. Laik Cumhuriyetin kazanımlarını korumak bütün duyarlı yurttaşlarımızın görevi olmalıdır. 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde halkımız sandıklarda Demokrasimize sahip çıkacaktır.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER