AK PARTİ MİLLETVEKİLİ KÖKTAŞ, BAŞKAN YILMAZ’I ZİYARET ETTİ

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ KÖKTAŞ, BAŞKAN YILMAZ’I ZİYARET ETTİ

           Nezaket ziyaretinde Başkan Yılmaz ile baş başa görüşen milletvekili Köktaş, Samsun’a hizmet için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.

          Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Milletvekili seçilmesinden dolayı Fuat Köktaş’ı bir kez daha tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum" dedi.

                                  ’ALLAH ONU MUVAFFAK ETSİN ‘

      Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yılmaz, "Fuat Bey, il başkanlıkları sürecinde ve il başkanı değilken partili olarak ülkeye, şehrimize hizmet etmenin heyecanıyla dolu, içerikli münasebetler şeklinde sürmüştür. İkinci il başkanlığından sonraki süreçten milletvekilliğine giden süreçte her zaman destekçisi olmuşumdur. Her zaman kendisinin siyasetin yurt hizmetine dönük olan boyutunda ülkemize, şehrimize faydalı olabileceğine yönelik inancımı her platformda seslendirmişimdir. Hakikaten Samsun siyaseti, önemli bir değeri kazanmıştır. Allah onu muvaffak etsin. Yeni sürecin kendisine, ailesine ve çocuklarına hayırlar getirmesini temenni ediyorum ve yerelde verdikleri mücadelede milletvekili Fuat Köktaş’ın gerek Ankara bürokrasisinde gerekse de hükümet faaliyetlerinde köprüler kuracağına inanıyorum .Sayın milletvekilimizle diyalog ve iletişimlerin sağlıklı yürüyebilmesi için yüksek düzeyde dirsek temasımız olacak. Birbirimizi çok iyi anlıyoruz. Samsun’a inşallah daha güzel hizmetlerde bulunacağız. Şehrimize büyük katkıları olacağına inanıyorum" diye konuştu.

                                       ‘BİRLİKTE SEVİNİP BİRLİKTE ÜZÜLDÜK’

     Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ise milletvekili seçilmesinin ardından resmi ziyaretlerde bulunmak için geldiğini kaydetti. Samsun Valisi İbrahim Şahin’in ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı ziyaret etmekten mutluluk duyduğunu söyleyen milletvekili Köktaş, “İl Başkanı olduğumum ve olmadığım dönemlerde sayın Başkan ile kollektif çalıştık. Birlikte sevinip birlikte üzüldük. Hedeflere birlikte koşmaya gayret gösterdik. Kendilerinden aldığımız tecrübe ve bilgi birikimiyle inşallah Ankara’da şehrimizin gözü kulağı ve sesi olmaya gayret edeceğiz. Şehrimizin önündeki engelleri aşma noktasında elimizden ne geliyorsa yapacağız.  Samsun’da başlamış ve başlayacak olan projelerin tamamlanması için takipçisi olacağız. Bundan da inşallah şehrimiz ve insanları kazanacak” İfadelerini kullandı.

               Köksal ÖNER

 

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2015, 14:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER