AK PARTİ SAMSUN MİLLETVEKİLİ ADAYI DEMİRCAN, BAFRA OSB’Yİ GEZDİ

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Ahmet Demircan, AK Parti Bafra ilçe yöneticileri ile birlikte, Bafra Organize Sanayi Bölgesinde ki; Sanayi İşletmecilerini ziyaret ederek, yöneticileri ile bir araya geldi.

AK PARTİ SAMSUN MİLLETVEKİLİ ADAYI DEMİRCAN, BAFRA OSB’Yİ GEZDİ

       Sanayi İşletmecilerinin sıcak ilgisiyle karşılanan AK Parti Milletvekili Adayı Ahmet Demircan, işletme sahipleri ile de kısa süreli sohbetler yaptı.

      AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Ahmet Demircan, AK Parti Hükümeti olarak her zaman esnafların, çiftçinin, memurun, emeklinin, sanayicinin, sorunları ile yakından ilgileneceklerini dile getirdi.

      AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Ahmet Demircan,”Bafra Organize Sanayi gelişmekte olan bir organize sanayidir. Birinci bölüm yüzde 60’a ulaşmış. İkinci bölümünün de hazırlıkları başlamış. Burada Tıp Tekniği üzerine, Tıp Teknisyenliği üzerine, tıbbi cihazlar üzerine bir sanayi birlikteliğinin başlaması bizi sevindiriyor. Bafra’daki gelişmeye biz hükümet olarak, en büyük desteği vereceğiz” dedi. 

      AK Parti MKYK üyesi Samsun Milletvekili Adayı Ahmet Demircan,”Kişisel olarak benim Bafra Organize Sanayi Bölgesi ile yakınlığım var. 1997 yılında Bafra Organize Sanayi Bölgesinin ilk programa alınmasında görev almıştım. Bizim Refah-Yol hükümeti döneminde Bafra Organize Sanayi Bölgesi çalışmaları başlamıştı. Şimdi gördüğüm haliyle, Bafra Organize Sanayi Bölgesi gurur verici ama yeterli değildir. Muhakkak ki; bundan sonra daha hızlı bir şekilde gelişmesi için biz üzerimize düşeni yapacağız. Bafra’mızın diğer sorunlarıyla birlikte, sanayileşmesi, istihdamın artması konusunda, elimizden gelen tüm gayreti sonuna kadar sarf edeceğiz” diye konuştu.

       NAMIK AZGIN    

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2015, 20:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER