Asarcıklıların yeni yol talebi

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Asarcık-Canik bağlantı yolunun 2015 yılı yatırım programına alınması için Karayolları Genel Müdürü Mehmet Cahit Duran ile görüştü.

Asarcıklıların yeni yol talebi

        AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, partisinin Asarcık İlçe Başkanı Hami Karakaş ile birlikte Karayolları Genel Müdürü Mehmet Cahit Duran'ı ziyaret ederek, 50 kilometre daha kısa olacak olan Asarcık-Canik bağlantı yolunun 2015 yılı yatırım programına alınmasını istedi.

                                      ASARCIK-SAMSUN 28 KİLOMETRE

         Milletvekili Demir, Asarcık'ta yaptığı ziyaretlerde ilçe halkının Canik üzerinden Samsun merkeze ulaşılmasını sağlayan yolun düzeltilmesi talepleri için devreye girdi. Demir, AK Parti Asarcık İlçe Başkanı Hami Karakaş ile birlikte Karayolları Genel Müdürü Mehmet Cahit Duran'ı ziyaret etti. Demir, "İlçede yaptığım ziyaretlerde, vatandaşlar Kavak üzerinden Samsun'a 80 kilometre olduğunu, Canik üzerinden ise daha kısa olduğunu belirtti. Canik üzerinden giden bu yolun virajlarında ve eğimlerinde iyileştirme yapılarak, 28 kilometreye düşmesi planlanıyor. Bu yolun 2015 yılı yatırım programına alınmasını istiyoruz" dedi.

                                    2015 YATIRIM PLANINA ALINSIN

         AK Parti Asarcık İlçe Başkanı Hami Karakaş da, iyileştirme yapılması istenen yolun ilçe halkı için önemli olduğuna dikkati çekerek, "Asarcık Canik arasındaki yolda etüt çalışmaları devam ediyor. Bu yolun 2015 yılı yatırım programına alınmasıyla ilçemizin merkez ilçelerden bir farkı kalmayacak, ulaşım kolaylaşacaktır. Bu konuda bize destek olan Milletvekilimiz Cemal Yılmaz Demir'e teşekkür ediyoruz. Kendisine sorunu ilettiğimiz günden bu yana takipçisi oldu" diye konuştu.

         Karayolları Genel Müdürü Mehmet Cahit Duran da, talep edilen yolun yapımıyla ilgili projelerin hazır olduğunu belirterek, 2015 yılı yatırım programına alınması için gerekenin yapılacağını söyledi.

         NAMIK AZGIN 
 

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2014, 16:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER