AYDIN AKKURT’DAN BASIN AÇIKLAMASI

Ak Parti Bafra İlçe Teşkilatının 4 Kasımda yapılacak olan kongre tarihinin yaklaşması sebebi ile adayların çalışmaları büyük bir hız kazandı.

AYDIN AKKURT’DAN BASIN AÇIKLAMASI

 Ak Parti Bafra İlçe Teşkilatının 4 Kasımda yapılacak olan kongre tarihinin yaklaşması sebebi ile adayların çalışmaları büyük bir hız kazandı.

Mevcut ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven’in karşısında ilçe Başkanlığına Adaylığını koyan Aydın Akkurt ekibi ile beraber koordineli bir çalışma yürütüyor.

Seçimi kazanacaklarından emin bir psikoloji içerisinde olan Aydın Akkurt bir basın açıklaması düzenleyerek düşüncelerini ve kazandığı takdirde yapacağı çalışmaları  şöyle anlattı.

 

Çok değerli Bafralı hemşehrilerim çok kıymetli Ak parti ailesi değerli mahalle muhtarlarım sivil toplum örgütü temsilcileri Değerli basın mensubu arkadaşlarım

Öncelikle demokrasi hizmeti yarışında bizlere ve şahsıma zaman ayırdığınız için hepinize teşekkür eder saygılar sunarım.

Sizlere öncelikle kendimi tanıtmak istiyorum;

Adım: Aydın Akkurt 1969 Bafra doğumluyum evli ve 3 çocuk babasıyım Anadolu üniversitesi genel tarih 2.sınıf öğrencisiyim.

Bafra’da ticaretle iştigal etmekteyim Özen Ünvanlı işyerlerinin ortaklarındanım

Kurucumuz Recep Tayyip Erdoğan'ında söylediği gibi "halka hizmet hakka hizmet" inancıyla ak partide kurucu mahalle başkanı olarak siyaset yapmaya başladım.

Daha sonra 1.nci 2.nci 3.ncü olağan kongrelerde yönetim kurulu üyeliklerine seçildim tanıtım ve medya başkanlığı, ilçe sekreterliği, Yerel yönetimler başkanlığı Ve mali ve idari işler başkanlığı

Görevlerinde bulunduktan sonra 2009 yılında istifa etmek suretiyle yönetimden ayrıldım

2011 yılında yapılan 4.cü olağan kongrede ilçe başkanlığına aday oldum ve sizlerin de bildiği gibi kaybettim ama hiç üzülmedim Allah nasip etmediyse vardır bir hikmeti dedim        kazanan arkadaşımızı tebrik ettim parti binasına kadar Refakat ettim ve ayrıldım davet edildiğim tüm programlarına katılmaya gayret ettim partimin tüm seçim çalışmalarına.

Sanki bir yönetim kurulu üyesiymiş gibi katıldım asla küsmedim.             

Değerli hem şehirlerim zaman ne kadar çabuk geçiyor değil mi daha dün gibi 3 yıl geldi geçti     

Şimdi 4 Kasımda 5.olağan kongremizi yapacağız inşallah mevcut arkadaşlar için hasat zamanı ektiklerini biçecekler...

Çok değerli Ak parti ailesine o gün hesap verecekler     

Değerli hem şehirlilerim 3 yıldır ben ve arkadaşlarım hep bugün için hazırlandık istişareler yaptık ölçtük biçtik ve bu güne geldik bu demokrasi yarışında artık sıramızın geldiğine inanıyoruz ve sizlerden de bu yönde çok destek gördük hepinizden Allah razı olsun... Neticesin dede 4 Kasım 2014 salı günü yapılacak olan ak parti Bafra 5. Olağan kongremizde ilçe başkanlığına yeniden aday olmaya karar verdik... Allah bizleri mahcup etmesin ve en önemlisi hayırlı olacaksa nasip etsin      

Değerli basın ve muhterem Bafralı hem şehirlilerim....başta partimizin kurucusu şimdiki cumhurbaşkanımız recep Tayyip Erdoğan olmak üzere partimize şu ana kadar hizmet eden başbakanlarımıza, bakanlarımıza, milletvekillerimize, il başkanlarımıza, il teşkilatlarımıza, ilçe başkanlarımıza, ilçe teşkilatlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, meclis üyelerimize, kadın ve gençlik kollarımıza ,mahalle teşkilatlarımıza, üyesinden delegesine kadar ak parti ailesinde görev alanların tümünden Allah razı olsun diyor, kendilerine şükranlarımı minnetlerimi arz ediyorum  

Değerli hemşehrilerim

Bu bir demokrasi yarışıdır. Biz bu zamana kadar yapılan yanlışlar değil de kendi yapacağımız doğrular üzerine yoğunlaşarak Baframıza ve sizlere hizmet etmeye talip olduk yapılan yanlışları da  doğruları da siz bizden daha iyi biliyorsunuz bunlara hiç değinmeyeceğim..

Biz neler yapabiliriz neler yapacağız biraz onlara değinmek istiyorum....

Bölgemizde olan sorunları özellikle halkımızın arasına katılarak yakından takip edeceğiz ve onlarla istişareler neticesinde çözümüne yardımcı olmaya çalışacağız, gerekli devlet desteklerinin takibini bizzat yapacağız ve halkımıza ivedi bir şekilde ulaşmasına yardımcı olacağız Belediye Başkanımızla hep beraber olacağız onun sıkıntılarını zorluklarını aşmasına daima katkı sağlayacağız bürokratik engelleri ve sorunları aşarak halka daha çok ve daha iyi hizmetler Sunmasına gerekirse kaynaklar bulmasına her zaman yardımcı olacağız.

Allah nasip eder delegelerimiz bize yetki verdiğinde mahalle yönetimlerimizi aktif ve işler hale getireceğimizi sizlere söz veriyorum....mahalle yönetimlerine çok önem vereceğiz bir iş imkanı ve fırsatı doğduğunda önceliği kendi yönetim kurulumuza değil onlara vereceğiz       akrabalarımıza ve köylülerimize değil gariban ve acil ihtiyaçlı kişilere iş imkanı

 

Sağlamaya gayret edeceğiz....buna şerefim üzerine söz veriyorum ve bunun yakından takipçisi olmanızı sizlerden rica ediyorum.         

Son olarak tüm hemşehrilerime, tüm ak parti ailesine, muhtarlarımıza, çeşitli oda ve dernek başkanlarımıza bizleri dinleme nezaketi gösteren zaman ayıran herkese teşekkür ediyor bu vesile ile kongremizin m i lleti m ize, Bafra' mıza, parti m ize hayırlı olması dileğiyle Allah yar ve yardımcımız olsun diyor, saygılarımı ve şükranlarımı sunuyorum dedi.     

 

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2014, 17:54

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER