MÜRTEZAOĞLU VE AYAYDIN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi Patoloji Ana bilim dalı doktoru Afşın Mürtezaoğlu ile Trabzon Sürmene Devlet Hastanesi Acil Doktoru Sevil Ayaydın dünya evine girdi.

MÜRTEZAOĞLU VE AYAYDIN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
           Ayşe-Bilal Mürtezaoğlu’nun oğlu Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi Patoloji Ana Bilim Dalı doktoru Afşin Mürtezaoğlu ile Fatma-Yakup Ayadın’ın kızı Trabzon Sürmene Devlet Hastanesi Acil Doktoru Sevil Ayaydın, Çetinkaya Düğün Salonunda gerçekleştirilen görkemli bir düğün merasimi ile evlendi.
             Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi Patoloji Ana Bilim Dalı doktoru Afşin Mürtezaoğlu ile Fatma-Yakup Ayadın’ın kızı Trabzon Sürmene Devlet Hastanesi Acil Doktoru Sevil Ayaydın, Bafra Çetinkaya Düğün Salonunda yapılan düğünle dünya evine girdi. 

       Mürtezaoğlu ve Ayaydın ailesi Çetinkaya Düğün Salonunda gerçekleşen düğün merasiminde, davetlilerle yakından ilgilendi. Düğün merasiminde Mürtezaoğlu ve Ayaydın ailelerinin yakınları genç çiftin mutluluklarını paylaştı.

        Düğün merasimine katılan davetlilere yönelik selamlama konuşması yapan Bafra Orta Karadeniz Gazeteciler Derneği Başkanı ve Altınova Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bilal Mürtezaoğlu,”Heyecanlı ve mutlu günümüze iştirak ederek, sevincimizi paylaşarak artırdığınız için hepinize canı gönülden selamlarımı, sevgilerimi sunuyorum. Allah hepinizden razı olsun. Hava muhalefetine rağmen fedakârlık yaptınız, bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmadınız. Cenab-ı Allah sizleri de mutlu gününüzde tüm dostlarınızla beraber bulmayı nasip eylesin. Düğün merasimimize şeref ve onur verdiğiniz için şükranlarımı ifade ederek, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Hepinizden Allah razı olsun” dedi.  

              DÜĞÜN MERASİMİNDE PASTA KESİMİ YAPILDI

        Bafra Belediyesi nikâh memuru Yaşar Şenel, Afşin Mürtezaoğlu ve Sevil Ayaydın çiftinin nikâhını kıydı.  Genç çiftin nikâh şahitliğini Canik Belediye Başkanı Osman Genç ve Yaşar Bayar yaptı. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, gelin ve damadın aile nikâh cüzdanını ikisine birlikte verdi.   

     Gelin ve damadın nikâh cüzdanını veren Canik Belediye Başkanı Osman Genç,”Mürtezaoğlu ve Ayaydın ailesinin mutlu gününe değerli davetliler, hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Bugün sizlerin şahitliği huzurunda iki genç kardeşimizin nikâhını kıydık. Milletimizin varlığının sebebi aileden oluşur. Aile milletimizin temelinde vardır. Düğün merasimine katılan beyefendilere, hanımefendilere Mürtezaoğlu ve Ayaydın ailesi adına çok teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz hayat çok hızlı geçecek, çıktığınız bu yolda başarılar ve mutluluklar diliyoruz. Ömrünüz bereketli olsun. Çocuklarınızda bol olsun. Allah hayırlı ve uğurlu etsin. Allah mutluluğunuza, mutluluklar versin” diye konuştu. 

    Düğün merasimine; Canik Belediye Başkanı Osman Genç, CHP Bafra ilçe Başkanı Nihat Oktay, MHP Bafra İlçe Başkanı Av. Hüseyin Acar, BBP Bafra ilçe Başkanı Turhan Bayraktar, Samsun Büyükşehir Belediyesi Bafra Şubesi Müdürü Yakup Tulum, Samsun il Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Tahsin Nas, Bafra Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl, Alperen Ocakları Eğitim Bilim ve Kültür Vakfı Bafra ilçe Başkanı Lütfi Ak, Bafra Belediyesi İmar ve Şehircilik İşleri Müdürü İsmail Mümin Erkoç, Bafra TSO eski Başkanlarından Rızvan Aksoy, Recep Durgun, Bafra Belediyesi eski başkanlarından Yaşar Buharalıoğlu,  Mesleki Oda Temsilcileri, Alperen Ocakları Eğitim Bilim ve Kültür Vakfı Alaçam ilçe Başkanı Bayram Güner, işadamları, doktorlar, okul müdürleri, Öğretmenler, Sivil toplum örgütü temsilcileri, basın mensupları, Mürtezaoğlu ve Ayaydın ailesi yakınları ve davetli vatandaşlar katıldı.    

        NAMIK AZGIN 

 

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2014, 20:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER