“BAFRA’DA PAZARYERİ ESNAFI VE ÜRETKEN MAĞDUR GÖRÜLÜYOR”

CHP Samsun Milletvekili Adayı Atıf Tomrukçu, “Bugün Bafra ilçesinde, modern pazaryerindeyiz. Pazaryerindeki esnafımızın ve üretkenlerin pazaryerinde mağdur olduğunu ve pazaryerinde bulunan sebze fiyatlarının çok yüksek olduğunu görüyoruz” dedi.

“BAFRA’DA PAZARYERİ ESNAFI VE ÜRETKEN MAĞDUR GÖRÜLÜYOR”

        Vatandaşların dar bütçesiyle sebze ve meyve almada zor anlar yaşadığını belirten CHP Samsun Milletvekili adayı Makine Mühendisi Atıf Tomrukçu, emeklilerin ve memurların maaşının belli olduğunu, pazaryerinde alışveriş hareketliliği olmayınca herkesin bir mağduriyet yaşadığını söyledi.

        Pazaryeri esnafının elindeki mahsulü satamadığını belirten CHP Samsun Milletvekili adayı Atıf Tomrukçu,“Yaş sebze denilen ürünler var. Yaş sebze belirli bir günde satılamadığı zaman çürüyor. Bu konuda Pazar esnafımızda zarar görüyor. Halkımızda ekonomik darlığından dolayı istenilen mahsulü alamıyor. Bafra ilçesinin eski köyleri, yeni mahalle isimli yerlerde her evin önünde traktör gördüm. Fakat traktörler çalışmıyor. Niye çalışmıyor? Bir kere traktöre mazot alamıyor. Toprak sürülmüyor. Üretilen mahsul bile maliyetine yetmiyor. Yani üretilen mahsul tarlada zarar görüyor. Köyler zaten boşalmış görülüyor. Bu ülke nereye gidiyor? Bu ülke 7 Haziran seçimine gidiyor. İnşallah bu 7 Haziran seçiminde,12 yıllık tembel iktidar döneminden, baskı iktidar döneminden, baskı iktidar rejiminden kurtuluruz” diye konuştu.   

         Günümüzde her şeyin kötü gittiğini belirten Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun Milletvekili adayı Atıf Tomrukçu, “Bu ülke maalesef, bu kadar bereketli bir ülke, Allah’ımız bize bahşetmiş bu ülkeyi, yer altı kaynaklarıyla, yer üstü kaynaklarıyla, havasıyla, toprağıyla, bu kadar bereketli bir ülke maalesef, iyi yönetilemediğimiz için bu durumdayız” şeklinde konuştu.   

        NAMIK AZGIN        

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2015, 18:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER