banner221

CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KEMAL ÜNLÜ GAZİPAŞA’DA

CHP Bafra Belediye Başkan Adayı Kemal Ünlü, seçim çalışmaları kapsamında Gazipaşa Mahallesinde miting yaptı.

CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KEMAL ÜNLÜ GAZİPAŞA’DA

    Balkan Türkleri Derneğini ziyaret ettikten sonra  coşkulu bir topluluğa hitap eden CHP Bafra Belediye Başkan adayı Kemal Ünlü," Bafra, Türkiye'nin en pahallı suyunu kullanıyor. 30 Marttan sonra ilk işlerimizden biri su bedellerini aşağıya çekmek olacaktır. Bafra'nın artık ne AKP ile ne de MHP'yle kaybedecek zamanı da tahammülü de yok. Üretim olmalı Bafra'mda, olmalı ki; işsizliğe çözüm olsun. Belediye şirketleri kurarak hem Bafralıların ihtiyaçlarına yönelik üretim yapacak hem de işsizliğe çare olacağız, özel sektörün önünü açacak, gerekirse yap işlet devret modelleriyle gelir kaynakları yaratacağız. Eskiler bilirler Gazipaşa Bafra'nın ticaret merkeziydi, biz o yapıyı Gazipaşa'da oluşturacak ve Gazipaşa'yı tekrar ticaret merkezi haline getireceğiz. Bafra'da 4 değişik bölgede emekli ve yaşlı Lokalleri kuracak ve vatandaşımıza ücretsiz hizmet vereceğiz. Bafra'da yol ve trafik karmaşasını ortadan kaldırmak için projelerimiz hazır, Bafra'nın tarihi sülyetini korumak için tarihi yapılar restore edilecek ve kullanmak için sahiplerine devredilecek" dedi. 

      CHP Bafra Belediye Başkan adayı Eczacı Kemal Ünlü, " Bafra'da tütün öldü, şeker pancarı öldü, hayvancılık dibe vurdu çiftçimin ürünü yeterince değerinde satılamıyor, tüccar Bafra'dan ürünü ucuza alıp, Antalya da paketleyip yurt dışına satıyor biz neden yapmayalım çiftçimize üretim aşamasından satış aşamasına kadar her türlü desteği vereceğiz, modern sebze ve meyve halini kuracağız" diye konuştu.   

     CHP Ailesi ve ben Kemal Ünlü," Artık yeter diyoruz, bırakın Bafra'nın yakasından düşün, Dededağında seçmeni tehdit ederek oy almaya çalışacaksın, kendine değil genel başkanını kurtarmak için oy isteyeceksin. Peki sen kime hizmet edeceksin 30 Martta hep birlikte bu halk sizi sandıkta tarihe gömecek ve Bafra'nın Kemal Ünlü ile önü, yolu açılacak bir dönemde Bafra'nın çehresini değiştirecek projelerle geliyoruz. Bize gösterdiğiniz ilgi ve güvene layık olacağız Allahın izniyle halkın iktidarını hep birlikte Bafra da kuracağız" şeklinde konuştu.   

                                                                                               NAMIK AZGIN 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER