DENETLEME; MİLLETE, YASAMAYA VE YARGIYA VERİLİYOR

AK Parti Samsun Milletvekili Dr. Ahmet Demircan Anayasa değişikliği referandum çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

DENETLEME; MİLLETE, YASAMAYA VE YARGIYA VERİLİYOR

AK Parti Samsun Milletvekili Dr. Ahmet Demircan Anayasa değişikliği referandum çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini ve Anayasada yapılan değişiklikleri anlattığı günlük bölge çalışmalarına, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği ve Atakum Seçim Koordinasyon Merkezi ziyareti ile başlayan Samsun Milletvekili Ahmet Demircan daha sonra yine Atakum ilçemizin Özören, Erikli, Karakavuk, Kayagüney ve Yeşiltepe mahalleleri ile İlkadım ilçemizin Hançerli mahallesi ile devam etti. Gittiği yerlerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Ahmet Demircan, 16 Nisanda yapılacak olan referandumunun ülkemiz için olan önemine değindi.

Milletvekili Ahmet Demircan kendisini dinleyen hemşerilerimize yaptığı konuşmalarda; yürütmedeki çok başlılığın kalkacağını belirtti. Ahmet Demircan, “94 yıllık Cumhuriyet tarihinde 65 tane hükümet ile yönetilen Devletimiz maalesef kısa ömürlü hükümetler yüzünden milletimizin beklediği refah düzeyini getirememiştir.” diyerek koalisyon dönemlerinde yaşanılan sıkıntıların faturasını yaşanılan ekonomik krizlerle vatandaşlarımızın ödediğini, yapılacak Anayasa değişikliği ile ülkemizde koalisyonlar döneminin artık sona ereceğini ve bu şekilde ülkemizin istikrara kavuşacağını söyledi.

Anayasa değişikliği ile ilgili vatandaşların sorularını da yanıtlayan AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan; “Yasama yürütmeden ayrılıyor. Temsil oranı, gençlere seçilme hakkı tanınarak arttırılıyor ve güçlendiriliyor. Denetleme; Millete, Yasamaya ve Yargıya veriliyor” dedi.
 









Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2017, 14:29

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER