KEMAL ÜNLÜ’DEN DERSANELERE DESTEK

CHP Belediye Başkan Adayı Eczacı Kemal Ünlü ve CHP Bafra İlçe Başkanı Nihat Oktay ve yönetim kurulu üyeleri, Bafra da faaliyet de olan dershaneleri ziyarette bulundu.

 KEMAL ÜNLÜ’DEN DERSANELERE DESTEK

    Final dershanesiyle başladıkları ziyaretlerine sırasıyla; Kızılırmak Dershanesi, Pi-Analitik Dershanesi, Aday Dershanesi, Açı Dershanesi, Bil Dershanesiyle devam ettiler.

    Ziyaretleri sırasında dershane yöneticilerinin hepsi, AK Partinin hazırladığı dönüşüm düzenlemesi garabetinden yakındılar ve sitem ettiler.

    CHP Belediye Başkan adayı Eczacı Kemal Ünlü ;" Dershanelerin bir ihtiyacın sonucu olduğunu, eğer siz eğitimde adaleti sağlayamaz her kez e eşit eğitim hakkı olan anayasal görevinizi yerine getirmezseniz bu ticari işletmeler doğacaktır şimdi siz yine yanlış bir uygulamayla dershane sistemini kayıt altından merdiven altı dediğimiz kayıt dışına itersiniz. Bölgesel eğitim farklılıkları içersinde başarılı olabilecek öğrencileri de yok edersiniz,  Hükümetin asıl görevi eşit eğitim verme hizmetini yerine getirmektir bunu başardığınız takdirde zaten diğer unsurlara gerek kalmayacaktır. Yok, açık liseymiş yok özel okulmuş dershaneye zor giden öğrenci özel okula mı gidecek, açık lise ye öğrenci nereden bulacaksın çocukları gündüz çalışıp gecemi okula gitsinler diyorsunuz" dedi.

    Ünlü," Biz vakıflar hanındaki işyerlerini de ziyaret ettik onlarında dertlerini dinledik, şimdi sizlerleyiz, içiniz den çıkarttığınız kişiler şimdi yanınızda yok Bizler CHP olarak sonuna kadar yanınızdayız yaptığınız ticaretin yanında bu ülkeye verdiğiniz eğitim hizmetini göremeyecek kadar körelmişlere en güzel cevabı sandıkta hep birlikte vereceğiz" diye konuştu.     

                                                                                              NAMIK AZGIN  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER