KIRCALI: VARDİYA USULÜ ÜZERİMİZE SALIYORLAR

AK parti Samsun milletvekili Av.Orhan Kırcalı gündeme ait açıklamalar yaptı.

KIRCALI: VARDİYA USULÜ ÜZERİMİZE SALIYORLAR
 AK parti Samsun milletvekili Av.Orhan Kırcalı gündeme ait açıklamalar yaptı. Kırcalı” Anayasa değişikliği için TBMM’de yoğun bir çalışma yapıyoruz. İnşallah TBMM’de kabul edilecek ve referandumda milletimizin kararına sunulacaktır. Biz her zaman olduğu gibi yine milletimize güveniyoruz.” Dedi. Kırcalı açıklamalarında Suriye ve Irak’ta ki gelişmelere değinerek “Bölgedeki olanlarla ilgili doğrudan veya dolaylı etkisi olan ülkelerin önemli bir bölümünün, Suriye ve Irak insanlarını esenliğe kavuşturmak, barış içinde yaşamaları sağlamak,  huzura kavuşmalarını temin etmek diye bir dertlerinin olmadığını görmekteyiz. “ dedi.

AK Parti Samsun milletvekili Orhan Kırcalı yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: 12 Eylül darbe anayasası her zaman tartışılmıştır. Bu anayasa önemli değişiklere uğradı. Bir kez daha değişiyor. AK parti olarak bu değişikliklerin geniş bir mutabakat ile yapılmasını arzu ettik. Ana muhalefet Partisi CHP tüm çabalarımıza rağmen buna yanaşmadı. MHP ile yaptığımız görüşmeler sonucunda oluşan mutabakat ve uzlaşma ile anayasa değişikliği yapmaktayız. TBMM’de çalışmalarımızı yoğun olarak devam etmektedir.  Bakanımızla beraber Hem Samsun milletvekilleri hem de AK Parti grubu olarak Başbakanımızın yanında tam kadro meclisteyiz. Milletimizin yararına olacak Anayasa değişikliği için yasama görevimizi yerine getiriyoruz. Anayasa değişikliği ile rejim değil hükümet sitemi değişiyor. Yapılmakta olan bu değişiklik ile koalisyon dönemleri ve onun getirdiği krizler ile kargaşalar ortadan kalkacaktır. Nihai kararı referandumda milletimiz verecek. Biz milletimizin evet demesi için gece ve gündüz demeden teşkilatlarımızla beraber milletimize ulaşacak ve tüm açıklığı ile anayasa değişikliklerini aziz milletimize anlatacağız. Biz milletimize her zaman inandık. Yine inanıyoruz. Çünkü biz her zaman milletimiz için çalıştık. Milletimizin menfaatlerine hizmet ettik. Milletimiz bunu biliyor.

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı açıklamalarında Suriye ve Irak’ta ki gelişmelere değinerek şunları söyledi:  Bölgedeki olanlarla ilgili doğrudan veya dolaylı etkisi olan ülkelerin önemli bir bölümünün, Suriye ve Irak’ta yaşayan insanları ve çocukları esenliğe kavuşturmak, barış içinde yaşamalarını sağlamak,  huzura kavuşmalarını temin etmek diye bir dertlerinin olmadığını görmekteyiz. Suriye ve Irak’ın huzur ve güvenliği, Türkiye’nin huzur ve güvenliği anlamına  gelmektedir. Bu nedenle Uluslararası alanda ve sınırlarımız dışında önemli bir mücadele yürütüyoruz. Bu mücadelemizi etkisiz hale getirmek için terör örgütleri kullanılıyor. Elleri masum insanların kanlarıyla dolu olan bu taşeron örgütler ittifak haline getirilmiş ve vardiya usulü ülkemizde eylem yapmaya teşvik ediliyor. 15 Temmuz FETÖ ihaneti, PKK-DAEŞ-PYD hepsi aynıdır. Aynı kirli ve kanlı amaç için varlar.  Hedefleri Türkiye’yi parçalamak ve yok etmektir. Hem güvenlik boyutuyla, hem siyasi hem ekonomik yönüyle saldırıyorlar. Biz buna karşı ülkemizde bir ve beraber olacağız. İçeride sağlam duracağız. 80 milyonun kardeşliğini bozmayacağız.



Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2017, 09:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER