Köktaş, Samsun Kamu Hastaneleri Birliği'ni Ziyaret Etti

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Samsun Kamu Hastaneleri Birliği'ni ziyaret etti.

Köktaş, Samsun Kamu Hastaneleri Birliği'ni Ziyaret Etti

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Samsun Kamu Hastaneleri Birliği'ni ziyaret etti.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. S.Sırrı Kılıç, Tıbbi Hizmetler Başkanı Mehmet Çelebi, Mali Hizmetler Başkanı Sadi Ergin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, Samsun'daki sağlık hizmetleri, sağlık yatırımları ve projeler üzerine bilgi aldı.
Samsun'un, sağlık alanında geldiği noktayla, birçok ile göre farkını ortaya koyduğunu dile getiren Milletvekili Köktaş, son 14 yılda sağlığa ayrılan ödenek ile yatırım, donanım, cihaz ihtiyacı ve teknik destek gibi ihtiyaçların karşılanarak sağlık alanında Samsun ve Türkiye'nin çok farklı bir noktaya geldini söyledi.

Türkiye'nin geçen 14 yılda sağlıkta gelişmiş ülkeleri yakaladığını ifade eden AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş sözlerine şöyle devam etti: "AK Parti iktidarı ile birlikte sağlık hizmetlerine finansal, fiziksel ve sosyal açıdan önemli imkanlar sağlandı. "Önce insan" anlayışı ile yola çıktığımız günden itibaren uygulanan başarılı sağlık programları, uluslararası kurumlar tarafından da kabul görülüp, örnek gösteriliyor.
Yine sağlık turizmi potansiyelinin artırılması ve kamu hastanelerinde sağlık turizmine yönelik çalışmalar ile dünyanın dört bir yanından ülkemize, ilimize tedavi olmak ve farklı sağlık hizmetlerinden yananlanmak için geliyorlar.
Geçmişte yurt dışından ülkemize gelen bir kişi hasta olduğunda o kişi için ülkesinden nakil için sağlık ambulansı gönderilirdi. Nereden nereye, yurt dışında bir vatandaşımız kaza geçirdiğinde ya da yoğun bakım ihtiyacı olduğunda, onu uçak ambulansla Türkiye'ye getirme imkanına sahibiz. Allah'a şükürler olsun, bugün Türkiye Cumhuriyeti'nin gücü de imkanı da bunlara yetiyor." dedi.
 





Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2017, 09:59

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER