banner221

Milletvekili Köktaş, oyunu baba ocağında kullandı

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, oyunu Çarşamba İlçesi Irmaksırtı Mahallesi'nde bulunan Irmaksırtı İlköğretim Okulu'nda kullandı.

Milletvekili Köktaş, oyunu baba ocağında kullandı

   AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, 1 Kasım Genel Seçimi için oyunu Çarşamba İlçesi Irmaksırtı Mahallesi, Irmaksırtı İlköğretim Okulu'nda kurulan 1135 nolu sandıkta kullandı. 
   Oyunu kullanmak üzere Irmaksırtı İlköğretim Okulu'na gelen Milletvekili Köktaş, okulda görev yapan emniyet görevlilerine ve sandık görevlilerine kolaylıklar diledi.
   Milletvekili Köktaş ayrıca, Terme, Salıpazarı, Ayvacık ve Çarşamba İlçeleri'nde kurulan bazı sandık bölgelerini de ziyaret ederek, sandık başında görev yapan sandık kurulu üyelerine iyi çalışmalar, oyunu kullananlara da hayırlı olsun temennisinde bulundu.
   Oy kullanmaya gelen vatandaşlarla bol bol sohbet eden Milletvekili adayı Köktaş, "Bugün bir kez daha vatandaşlık görevimizi yapmak üzere sandık başına gidiyoruz. 1 Kasım Genel Seçiminin ilimize, ülkemize, milletimize, İslam Âlemine ve bu seçim sonucunun kendi kaderleri olduğunu düşünen tüm dünya mazlumları için hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.
        NAMIK AZGIN

 

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2015, 12:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER