BAŞKAN YILMAZ: 'BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ PERÇİNLEDİK'

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Bu seçimin mimarı Türk halkıdır. 5 ay gibi bir süreden sonra Türk Milleti yine alın Türkiye'yi kalkındırın diyerek AK Parti'ye yetki verdi. Artık biz 2019'a,2023'e doğru dolu dizgin koşuyoruz" dedi.

BAŞKAN YILMAZ: 'BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ PERÇİNLEDİK'

       Samsun'da  Ak Partililer seçim zaferini Cumhuriyet Meydanı’nda doyasıya kutladı. AK Parti resmi olmayan sonuçlara göre tek başına iktidar olmasını garantilemesi sonrasında Samsun'da partililer sokaklara döküldü.
      AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi önünde başlayan halaylı kutlamalar Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda büyük bir şölene dönüştü. Partililer ellerinde Türk bayrakları ve parti bayrakları sevinç gösterilerinde bulunanlar konvoy yaparak şehir turu attı. Cumhuriyet Meydanı’nda ellerinde bayraklarla kutlamalara katılan vatandaşlar büyük sevinç yaşadı.
                    BAŞKAN YILMAZ,'UMUDUMUZU HİÇ KAYBETMEDİK'

     Meydandaki kutlamada kalabalığa hitap eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz,Türkiye’nin birlik ve beraberliğinin perçinlenerek bölünmek ve parçalanmaktan kurtulduğunu söyledi. Başkan Yılmaz, “Sıkıntılı günler geçirdik. Mutlulukta kederde bizler içindir. 7 Haziran akşamı sandıktan tek başına iktidar çıkmamıştı. Ama bizler asla ümidimizi yitirmedik. Nihayetinde Cenab-ı Hak bize gayret ettiğimiz, çaba gösterdiğimiz ve azmettiğimiz için zaferi nasip etti” diye konuştu.
                           '2019'A, 2023'E DOLU DİZGİN KOŞUYORUZ'

      Parti olarak bir imtihandan geçtiklerini belirten Başkan Yılmaz, "3o Eylül günü SKM açılışımızda 1 Kasım akşamı Cumhuriyet Meydanımızda tek başına iktidarı kutlayacağız demiştim. Allah bize o günleri nasip etti. Allah hepinizden razı olsun. Bu seçimin mimarı Türk halkıdır. 5 ay gibi bir süreden sonra Türk Milleti yine alın Türkiye'yi kalkındırın diyerek AK Parti'ye yeniden yetki verdi. Artık biz 2019'a,2023'e doğru dolu dizgin koşuyoruz. Daha çok çalışacağız. Türkiye'mizi Ortadoğu'nun değil dünyanın parlayan yıldızı haline getireceğiz. Önümüzde Allah ömür verirse uzun bir iktidar dönemi var. Bugün bizim onur günümüz. Bugün bizim bayramımız. Bayramımız mübarek olsun. Bu gece bizim Rabbimize ne kadar şükretsek az olan bir gün. Onun için rabbime binlerce kez şükürler olsun diyorum" şeklinde konuştu.
              Köksal ÖNER

 

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2015, 16:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER