MİLLETVEKİLİ KURT’TAN VEZİRKÖPRÜLÜLERE MÜJDE

Ak Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt. Vezirköprü sebze-meyve pazarında esnafları ve üreticileri ziyaret etti.

MİLLETVEKİLİ KURT’TAN VEZİRKÖPRÜLÜLERE MÜJDE


Bir dizi program için Vezirköprü’ye gelen milletvekili Kurt, önce parti teşkilatı ile bir araya geldi. Ak Parti Vezirköprü 6. olağan kongresinde ilçe başkanı seçilen Mehmet Kurt ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini ileten milletvekili Kurt, daha sonra parti teşkilatıyla birlikte Vezirköprü sebze-meyve pazarını gezdi.

VEZİRKÖPRÜ OVASI SULAMA İNŞAATI BU YIL BİTECEK

Vezirköprü’de pazartesi günleri kurulan sebze-meyve pazarını gezerek üreticilerle ve esnaflarla sohbet eden Kurt, Vezirköprülü üreticilere bir de müjde verdi.

‘’ Çiftçilerimizin daha verimli ve bereketli üretim yapabilmesi için DSİ tarafından yürütülen 310 milyon TL maliyetli Vezirköprü Ovası Sulama inşaatı, inşallah bu sene sonuna kadar bitecek. Daha önce arazide heyelanlarla ilgili teknik sıkıntılar yaşandı. Bu heyelanları önlemek için gerekli çalışmalar yapılıyor. Toplamda 11 bin hektar arazi sulanacak. İnşaatın bitirilmesiyle birlikte Vezirköprü’de üreticilerimiz artık sulama sıkıntısı çekmeyecek ve tarımı daha modern bir şekilde yapacaklardır. ’’şeklinde konuştu.

Pazara alışveriş için gelenlerle de sohbet eden milletvekili Kurt, daha sonra programlarına devam etmek üzere pazar yerinden ayrıldı.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER