Nihat Oktay,”Geçmişi Bir Kenara Bırakıp; Geleceğe Bakmalıyız.”

CHP Bafra ilçe Başkanı Nihat Oktay, Kızılırmak seddesinin ıslah edilmesi ve Bafra’nın acilen denizle buluşmasının sağlanması gerektiğini söyledi.

Nihat Oktay,”Geçmişi Bir Kenara Bırakıp; Geleceğe Bakmalıyız.”

     Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bafra İlçe Başkanı Nihat Oktay,”Bafra ilçesinde, Kızılırmak üzerine en az üç tane köprünün yapılması ile Bafra ovasında ulaşımın düzenli hale gelmesi olur. Bafra’nın geleceği için sahil yolunun bir an önce Yakakent’e bağlanması gerekiyor. Bafra,19 Mayıs, Alaçam, Yakakent-Sinop arası yol ışıklandırmasının bitirilmesi vatandaşlarımızın geleceği için çok önemlidir. Eski adıyla köy, yeni adıyla mahallelerin yollarının bir an önce Bafra merkezli ortaklığa kavuşturulması gerekiyor. Bafra Organize Sanayi Bölgesinde teşviklerin artmasını bekliyoruz. Bir an önce Kızılırmak deltası Kuş Cennetinin dünya turizm merkezine açılmasını, Bafra,19 Mayıs, Alaçam ilçeleri içerisinde olmasıyla, Samsun’un geleceği için önemlidir. Bafra ovası bereketli bir ova, topraklarımızdan bereket fışkırıyor. Bu açıdan bölgemizde hayvan yemine destek verilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Hayvancılığı Karadeniz’de bir numaralı yeri bizce, tabiki Bafra olmalıdır. Baraj göllerinin turizme ve balıkçılığa özendirilmesi, doğal göllerimizin temizlenip tatlı su balıkçılığının özendirilmesi Bafra ovası için çok önemlidir” dedi.
      Tarımsal ürünlerin Bafra Organize Sanayi Bölgesinde işlenip dünya piyasasına açılmasının sağlanmasının Bafra için önemli olduğunu belirten Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bafra İlçe Başkanı Nihat Oktay,” Bafra’ya içilebilir su kaynaklarının araştırılarak halka sunulması Bafra’nın geleceği için çok önemlidir. Bafra ve çevresinde, gübre ve ziraat aletlerindeki vergilerin kaldırılması çiftçimizin kısacası üreticimiz için önemlidir. Organik Tarımın yayılması içinde Bafra ovasında gereken çalışmaları bekliyoruz” diye konuştu.
             NAMIK AZGIN 

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2016, 13:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER