1930 Bafraspor'un İlk Dış Transferi O Olacak

2019 - 2020  Futbol Sezonu Samsun Bölgesi  Amatör Ligine iddialı girmek isteyen 1930 Bafraspor ilk dış transferini geçen sezon Konya Ilgın Belediyespor formasının giyen çok yönlü oynayabilen ofansif orta saha oyuncusu 26 yaşındaki Cengizhan Cengiz'i kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

1930 Bafraspor'un İlk Dış Transferi O Olacak

Geçen sezon Süper amatör ligi ekiplerinden Konya Ilgın Belediyespor forması altında 20 resmi karşılaşmada 6 gol atma başarısı gösteren ve geçen sezon 2. kez haftanın karmasına seçilen santrfor,sağ açık ve sol açık mevkilerinde oynayabilen deneyimli tecrübeli 26 yaşındaki Cengizhan Cengiz'i ay sonunda imza attırarak  kadrosuna  katmayı hazırlanan 1930 Bafraspor ilk  dış transferi de gerçekleştirmiş olacak. 

Cengizhan Cengiz daha önce Beyşehir Belediyespor ,Darıcaspor,Tanşancılspor, Çayırova  Şeker Pınar Gençlerbirliğispor ve geçen sezon Konya Ilgın Belediyespor'da top koşturan 26 yaşındaki Cengizhan Cengiz  bu sezon 1930 Bafraspor forması altında ter dökecek.

Bu sezon 1930 Bafraspor, forması giyecek olan Cengizhan Cengiz, Konya Ilgın Belediyespor'da oynadığım güzel futbolu oynamaya geliyorum. Kısacası başarıya hasret kalan birisi olarak bu hasreti 1930 Bafraspor'da nokta koymaya, yani teknik heyet ve futbolcu kardeşlerime bu başarıda yardımcı olmaya geliyorum dedi.

1930 Bafraspor Kulüp Başkan Yardımcısı Erkan Bolat transferlerle ilgili yaptığı açıklamada;gerçekten bizlerin uzun uğraşımızdan sonra bu değerli futbolcu kardeşimizi 1930 Bafraspor Ailesine kazandırmış olduk. 1930 Bafraspor' un kriterlerine uygun bütçemizi aşmadan nokta transferler yaparak kadro kuracağız. 

Teknik Direktörümüz  Arif Gençoğlu'nun transfer raporu doğrultusun da transfer çalışmalarımız devam ediyor. Tabi ki geçen sezondan çoğu futbolcumuzla yollarımızı ayırdık, kendilerine teşekkür ediyoruz,bu sezonda görüşülen ve anlaşılan futbolcu kardeşlerimizi en yakın zamanda açıklayacağız. 

Artık her şeyi kademe kademe düşünüyoruz, inşallah  bu sene   spor şehri olan Bafra ve 1930 Bafraspor'umuzun  yılı olur dedi.

Haber /Foto : Ebubekir Yılmaz

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
YORUMLAR
Murat göke
Murat göke - 5 yıl Önce

ALLAH YARDIMCISI OLSUN ACIDIM ÇOCUĞA

SIRADAKİ HABER