ALAÇAM’DA OYNANAN TURNUVA FİNAL VE KUPA TÖRENİ İLE SON BULDU

Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından “3 Branşta oyna kupası yakala” adı altında Organize edilen turnuvada tüm takımlar Futbol, Voleybol ve Masa Tenisi Branşların da mücadele ettiler.

ALAÇAM’DA OYNANAN TURNUVA FİNAL VE KUPA TÖRENİ İLE SON BULDU

        Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından “3 Branşta oyna kupası yakala” adı altında Organize edilen turnuvada tüm takımlar Futbol, Voleybol ve Masa Tenisi Branşların da mücadele ettiler ve bir buçuk ay süren mücadelelerin sonun da Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü takımı Şampiyon oldu.
                           KUPALARI TÖRENLE VERİLDİ 
         Alaçam’da 10.11.2015 tarihinde başlayan turnuva 11.11.2015 tarihinde yapılan Final Maçları ve Ödül töreni ile sona erdi. Final Maçını Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Takımı ile Atatürk Ortaokulu Takımı Voleybol Maçında karşılaştılar ve bu maçı 3-0 Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Takımı kazandı. Final maçları Sonucu Kupa Töreni Gerçekleştirildi. Kupa Töreninde 4.olan Halk Eğitimi Takımına Kupasını Atatürk Ortaokulu Müdürü Sakine Akbulut verdi.3’üncü olan Esnaf Sporun Kupasını Alaçam Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Çelik taktım etti. 2’nci olan Atatürk Ortaokulu takımının kupasını Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar’ın elinden aldı. Şampiyon olan Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Takımına Kupasını Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar tarafından verdi.
                            "BU TURNUVA ÇOK GÜZEL OLDU"
         Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bülent Şener,” Bu turnuva İlçemizde ilk defa yapıldı, Tüm takımlar Aynı tarihler arasında Hem Futbol Hem Voleybol hem de Masa Tenisi Branşların da yarıştılar katılan tüm takımlara teşekkür ediyorum. Bu turnuva çok güzel oldu tabii ki eksiklerimizde vardır onları tespit etme imkânı bulduk bundan sonraki yarışmalarda bu eksikleri de giderip daha güzel günlerde buluşacağımıza inanıyorum. Bizlere destek veren Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Güven Özyurt’ a  ilçe Kaymakamız Sayın Oğuz Alp Çağlar’a  Belediye Başkanımız Sayın Hadi Uyar ile bu arada  emeği gecen herkese  teşekkür ediyorum” dedi.
          Köksal ÖNER

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2015, 12:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER