Bafra; 1930 Bafraspor’a Destek Yemeğinde Buluştu

1930 Bafraspor ‘Bir ışık yak efsane geri dönsün’ parolasıyla birlik beraberlik yemeği düzenledi.

Bafra; 1930 Bafraspor’a Destek Yemeğinde Buluştu

 Bafra Davet ve Toplantı Merkezi’nde düzenlenen yemeğe; Bafra Kaymakam Vekili Hacı İbrahim Türkoğlu, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çamaş, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven,  Bafra Ticaret ve Sanayi odası (TSO) Başkanı Göksel Başar, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, Bafra İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Osman Şenocak, Bafra İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın, MHP Bafra İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş, CHP Bafra İlçe Başkanı Nihat Oktay, daire amirleri ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Destek yemeğinde açılış konuşmasını 1930 Bafraspor Başkanı Fatih Yılsız yaptı. Yıldız konuşmasında; “Bir ışık yak efsane geri dönsün anlayışı ile düzenlediğimiz programa hepimiz hoş geldiniz. 1930 Bafraspor’u bizler şehrin bir markası olarak görüyoruz. Bafra’mız da yaklaşık 100 yıllık futbol geçmişinin en önemli temsilcisidir, tarihi başarılarla doludur. Bugün bulunduğumuz durum, bize uygun düşememekte diyen Yıldız sözlerine şu şekilde devam etti, ‘Değerli Bafra sevdalıları 1930 Bafraspor sadece büyükler kategorisinde yarışmıyor ilçemizde 50 bin gencimiz var bunların 34 bini öğrenci. 1930 Bafraspor 300 çocuğumuza alt yapı futbol eğitimi vermekte yani bizlere verdiğiniz destekler boşa gitmemektedir” ifadelerini kullandı.

 

Son olarak sporun evrensel yönünün de olduğunu belirten Başkan Yıldız sözlerine şu şekilde son verdi, “Gayretlerimizi başarılarla taçlandırmak. Takımımızı ve şehrimizi hak ettiği yerlere taşımak istiyoruz. Bunun için manevi desteğe ihtiyaç duyduğumuz kadar, kalıcı mali kaynaklara ve kurumsallaşmaya da ihtiyaç duyuyoruz. Ben inanıyorum ki çok kısa zamanda şehre efsane olmuş bu takımı yeniden ayağa kaldırarak hak ettiği yere getireceğiz” dedi.

 

Konuşmanın ardından söz alan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise, “Düşmek kalkmak herkesin yaşayabileceği bir şey, 1930 bafraspor’da 3. Lig’den Bal Ligine, Bal liginden Süper Amatöre düştü ama kalkmak için de birlik ve beraberlik içinde hareket etmemiz gerekir. Ben inanıyorum ki bu genç yönetim bunu başaracak be bafarspor’u layık olduğu yere getirecektir” dedi.

 

Konuşmalarının ardından 1930 Bafraspor kulübe destek için müzakere düzenledi müzakere de 1930 Bafraspor futbolcularının imzasını taşıyan forma ve Çetinkaya köprü portresi sunuldu. Müzakereyi Bafra Ziraat odası başkanı Osman Tosuner 6 bin lira vererek 1930 Bafraspor’a destek vermiş oldu.

 

Müzakerenin ardından hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından program son buldu.


Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2016, 15:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER