Hacınabispor ailesi kahvaltıda buluştu

Başkan ve Yönetimi Bafra Bado dondurma Cafe Restoranda Kahvaltıda Hacınabispor kulübü futbolcuları yeni başkan İlker Fatih KURAL ve Yönetimi İle tanıştı.

Hacınabispor ailesi kahvaltıda buluştu

Başkan KURAL yaptığı konuşmada : “2018.2019 sezonu süper amatör ligi yeni bir yönetim, yeni bir başkanla başlıyorsunuz. Sahaya inmeden tanışalım kaynaşalım istedim. Değerli futbolcu arkadaşlar ben Hacınabispor kulübünde uzun yıllar futbol oynadım sizlerin ne zorluklar la  amatör lig`de mücadele ettiğinizi çok iyi biliyorum. Biz bu zorlukları sizlere yaşatmamak için bu göreve talip olduk.Hacınabispor olarak önceliğimiz Kurumsallık ve şeffaflık olacaktır.Bunu biz yönetici arkadaşlarımızla sağlayacağımıza inandık ve Bafra`da Spor`u hak ettiği yere getirmek için 

TAŞIN ALTINA ELİMİZİ DEĞİL GÖVDEMİZİ KOYDUK

Sizlerden de beklentimiz bizim bu mücadelemize sportif bir başarı eklemenizdir. Biz bunları başarırsak herkes bize sahip çıkar” dedi.

ARTIK BİZ BİR AİLEYİZ..

Başkan İlker Fatih KURAL “Arkadaşlar “ARTIK BİZ BİR AİLEYİZ” Önemli olan aile olabilmek, birlikte olabilmek. Herkes hata yapabilir. Saha içerisinde dışında  arkadaşınız hata yapabilir, önemli olan bu hataları bağırarak, hakaret ederek değil de, kendi içinizde konuşarak çözmek en doğrusu ve güzel olanıdır. İşte bunu yapabilirseniz, kendi içinizde bir aile gibi birlikteliği sağlayabilirseniz bizleri çok mutlu edersiniz.Bizler iyi günde değil kötü günde de futbolcularımızın yanındayız” diye konuştu.

Kahvaltı sonrası Hacınabispor Kulübü teknik direktörü Erdoğan ER eşliğinde, takım kaptanları,Başkan Kural`a bilgi verdiler.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER