MİLLİ MÜCADELEYE SAYGI TURU SAMSUN' DAN BAŞLADI

Erzurum Valiliği' nin düzenlediği, Samsun Valiliği ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü' nün desteklediği ile Kurtuluştan Dirilişe Milli Mücadeleye Saygı Bisiklet Turu Valililik Binasının önünden başladı.

MİLLİ MÜCADELEYE SAYGI TURU SAMSUN' DAN BAŞLADI

             Samsun' dan başlayan tura 12 kişilik ekip katıldı. Mustafa Kemal Atatürk' ün Samsun' a çıkışıyla başlayan Kurtuluş Mücadelesi' nde gerçekleştirilmiş olan Havza, Amasya, Sivas, Erzurum kongreleri anısına, ilk ayağı 23 Temmuz 2015 tarihinde, Türk Bayrağı' nın Erzurum Valiliği' ne teslim edilmesiyle tamamlanacak ve  bu arada Milli Mücadeleye Saygı Bisiklet Turu etkinliği Samsun Valiliği önünden başlatıldı.

                                             SARAL'IN ELİNDEN TESLİM ALDI
              Tur öncesinde Erzurum' a götürülecek olan Türk Bayrağı, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bisiklet İl Temsilcisi Mustafa Kocaman anlı ve  sanlı ay yıldızlı Türk bayrağını Vali Yardımcısı Ali Galip Saral'ın elinden teslim aldı. Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü' nün destek verdiği organizasyona İdari İşler Şube Müdürü Erkan Özcan, Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Tülin Genç, Tah.İşlt.Rekl. ve Araçlar Şube Müdürü Adnan Albayrak, Canik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Osman Abanoz katıldı.Samsun' dan başlayarak Erzurum Valiliği' ne kadar sürecek olan Bisiklet Turu süresince uğranılan her ilden temsili olarak toprak alınarak, 23 Temmuz 2015 tarihinden itibaren Erzurum Kongre Binasında sergilenecek.
              Köksal ÖNER

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2015, 19:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER