banner223

TAEKWONDO 2017 YILININ İLK KUŞAK SINAVI YAPILDI

Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezi Taekwondo sporuna yoğun ilgi devam ediyor.

Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezi Taekwondo sporuna yoğun ilgi devam ediyor.
Yüzlerce sporcu yetiştiren Bafra Taekwondo Spor Kulübü yılda üç kez yapılan kuşak sınavlarının ilkinde yine rekor sayıda sporcuyu bir üst kuşağa terfi ettirdi.
Her yıl Ocak, Mayıs ve Eylül ayında düzenlenen kuşak sınavlarına dört aylık bir eğitim sonucunda sporcuların zorlu bir eğitiden geçmesinden sonra giriliyor. Bu yılki 1. Kuşak terfi sınavı 22.01.2017 Pazar günü Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezinde gerçekleşti. Bafra Taekwondo Spor Kulübü Antrenörü Hakan Emirzeoğlu’nun eğittiği sporcular Taekwondo Samsun Bölge sorumlusu İlyas Emirzeoğlu hocanın zorlu sınavını başarıyla geçerek yeni kuşaklarına kavuştular. Sporcular ayrıca 2017 yılı lisansları ile Terfi Belgelerini anne ve babalarının ellerinden almanın sevincini de yaşadılar.
Gençlik Merkezi'nde yapılan Kuşak Terfi Sınavı'nda, Sınav Komisyon Başkanı İlyas Emirzeoğlu, komisyon heyeti Murat Baş, Emin Albayrak ve Recep Kaan Aydoğdu’dan oluştu.
Sporcuların sınavı ve belge töreni bi hayli uzun sürmesine rağmen velilerin yoğun ilgisi gözlerden kaçmadı.
Sınav Komisyonu Başkanı İlyas Emirzeoğlu Bafralıların Taekwondo sporuna büyük ilgi gösterdiğini, sınava katılmayan sporcularla birlikte bir dönemde yaklaşık 250 sporcunun taekwondo eğitimi aldığını, bunun sadece ilçede değil, Samsunda hatta Türkiye genelinde büyük bir rakam olduğunu belirterek bu sporcuları yetiştiren antrenör Hakan Emirzeoğlu’na, sınavda görev yapan hakem heyetine ve tüm velilere teşekkür etti. Ayrıca kendilerine her türlü imkanı sağlayan Gençlik Merkezi Müdürlüğüne teşekkür etti.
2017 yılı 1. Kuşak terfi sınavı toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.
 




Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2017, 18:51

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER