ULUSLARARASI YAKIN KORUMA AKADEMİSİ

Samsun`un 19 Mayıs ilçesinde Uluslarası Yakın Koruma eğitimi ve sertifikası alanlarında hizmet veren Karadeniz Bölgesi Uzman Eğitmen Bilal Çelebi konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

ULUSLARARASI YAKIN KORUMA AKADEMİSİ

Samsun`un 19 Mayıs ilçesinde Uluslarası Yakın Koruma eğitimi ve sertifikası alanlarında hizmet veren Karadeniz Bölgesi Uzman Eğitmen Bilal Çelebi konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

YAKIN KORUMA SERTİFİKA PROGRAMI

​Konu ile ilgili konuşan Vip yakın koruma Karadeniz bölge ve uzman eğitmeni Bilal Çelebi  “Yakın koruma Silahlı ya da silahsız doğrudan saldırı tehlikesine karşı önemli kişi ya da kurumları koruma işidir.

Eğitimlerimiz konusunda uzman profesyonel Eğitmen eşliğinde sunulmaktadır. Eğitimlerimiz sonucunda onaylanmış uluslararası geçerliliğe sahip sertifika verilecektir. Verdiğimiz bu sertifikalı eğitim sistemi ile yakın koruma konusunda ihtiyacınız olabilecek her türlü bilgiyi almış, kişisel gelişiminizi tamamlamış ve kariyerinize ilerleme imkanı sağlamış olacaksınız. Böylece iş başvurularında kendinizden emin ve diğer adaylardan bir adım önde olmuş olacaksınız.

Bu eğitim sistemi ile kısa sürede tüm detayları öğrenecek ve gerçek hayatta karşınıza çıkacak sorunlarla mücadele edeceksiniz” dedi.

Eğitimlerimiz;

Vip uygulamalı refakatçı koruma teknikleri

Vip İletişim, görgü, nezaket ve protokol kuralları

Vip güvenliğine yönelik keşif çalışması

Vip Güvenliğine yönelik koruma personelinin bilmesi gereken ilk yardım yöntemleri

Vip Koruma personelinin kullandığı silahlar ve uygulamalı eğitim

Vip koruma personelinin silahlı silahsız yakın savunma, dövüş ve saldırı teknikleri

Vip koruma personelinin oluşturulacak seneryolara karşı özel karşı koyma teknikleri

Vip koruma personelinin bilmesi gereken ileri sürüş teknikleri

Konularını içermektedir.

Yakın koruma olabilme şartları;

Yakın koruma olabilme şartlarını anlatan Çelebi, “ Yakın koruma eğitimine 18 yaşını doldurmuş, bay bayan her birey yakın koruma görevlisi olabilme hakkına sahiptir. Eğer sizde 18 yaşını doldurmuş, stres altında karar verebilme, tehlikeleri önceden sezebilme, olaylara müdahale edebilme yeteneğine sahipseniz ya da geliştirmek istiyorsanız

Yakın koruma güvenlik hizmetimizde, kişi veya kişilerin güvenlik tehlikelerinin bulunması durumunda, günlük yaşamı mümkün olduğunda az etkileyecek şekilde hareket ederek, gerekli tüm ekipmanlar ile yüksek seviyede güvenlik hizmeti sağlamaktayız” dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER