banner221

Minik Sporculardan Asker Abilerine Selamlı Destek

SAMSUN' UN ilçesi Yakakent Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü Futbol kursunda futbol eğitim gören minik sporculardan Türk Bayrağı açarak Asker Selamıyla Şehit Askerlerimize Saygılarını gösterme adına diğer Asker abilerine de destek verdiler.

Minik Sporculardan Asker Abilerine Selamlı Destek


 

Yakakent Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Murat Oral Merkezimizde Futbol kursu Hocaları yönetiminde yaşları 9 - 10 - 11 yaş gurubu 30 Minik futbolcularımız İdlib' te Şehit düşen askerlermize Asker Selamı ile saygı ile üzüntülerini belirtirken, diğer Asker abilerine de her zaman yanında olduklarını ve dua ettiklerini gösterdiler.

Oral, gerçekten Ülkemiz açısından zor süreçten geçiyoruz. Askerlermiz Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü koruma adına, sınırlarımızı tehdit edecek Terör unsurlarına karşı canı pahasına verdikleri özverilerinden dolayı Rabbim yar ve yardımcıları olsun.

Merkezimizde Futbol kursu gören minik öğrencilerimizin talibi üzerine böyle organize bir program yaptık. Minik sporcularımız Türk Bayrağı açarak Askerlerimize olan Sevgisini ve yanında olduklarını belirtme adına objektiflere Asker Selam vererek göstermiş oldular.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER