MUSTAFA ÖCAL ÇALIŞMALARINA YAKAKENT'DE DEVAM ETTİ

Saadet Partisi Samsun Milletvekili Adayı Mustafa Öcal, yoğun seçim çalışmalarını Yakakent'de sürdürdü.

MUSTAFA ÖCAL ÇALIŞMALARINA YAKAKENT'DE DEVAM ETTİ

Yakakent esnafıyla buluşan Saadet Partisi Samsun Milletvekili Adayı Mustafa Öcal, baskın seçim, ekonomik dalgalanmalar ve ramazan ayı olması sebebiyle zor durumda olan esnafın bu süreçte daha da zorlandığını söyledi.

NE KİNİMİZ VAR NE DE KİRİMİZ VAR

Her gittikleri yerde tebessümlerle karşılandıklarını söyleyen Öcal, "Bizim ne kinimiz var, ne de kirimiz var. Ne hasedimiz var, ne de kasedimiz var. Siyasetin yüz akıyız. Bu millete şeytan taşlamaktan salavat getiremediğimiz dönemlerde hizmet etmişiz. Bizim iktidarımızda belli bir zümrenin, belli bir grubun mutluluğuyla yetinilmemiş toplumun her kesimine hizmet götürülmüştür" dedi.

CUMHURİYET TARİNDE GÖRÜLMEMİŞ MAAŞ ZAMLARI YAPTIK

Milli Görüş'ün üretime dayalı ekonomik anlayışı sayesinde Cumhuriyet tarihi boyunca görülmemiş maaş zamları yapıldığının altını çizen Öcal, "Bizim iktidarımızda bunların hayal bile edemedikleri şeyler gerçekleşti. Biz inandık ve yaptık. Onlar ise alay ettiler. Ekonomiyi acı değil tatlı reçetelerle düzelttik. Memur, işçi ve esnafın yüzü güldü. Borçlar kalem, kalem silindi. Bu sefer değiştir diyoruz. Geleceğimiz için değiştireceğiz. İyilik ve güzellik için değiştireceğiz" şeklinde konuştu.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER