MUTAFLI MAHALLESİ BETON YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

İki yıldır uygulamaya koyulan “Her Mahalleye 500 Metre Beton Yol” projemiz devam ediyor.

MUTAFLI MAHALLESİ BETON YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR


Kırsal mahallelerde mahalle içi beton yol çalışmaları kapsamında Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılmakta olan beton yol çalışmalar Mutaflı Mahallesinde devam ediyor.

Bir süredir sağlıklı bir şekilde ulaşım hizmeti veremeyen Mutaflı Mahallesi mahalle içi yolunun alt yapı çalışmaları geçtiğimiz günlerde sona ermiş olup, beton yol kaplama çalışmalarına başlanmıştır.

Belediye ekipleri tarafından yapımına başlanan beton yol çalışma alanlarını yerinde incelemek ve çalışmalar hakkında bilgi almak üzere Mutaflı Mahallesine yaptığı ziyarette mahalle halkıyla bir araya gelen Belediye Başkan Hüseyin Kıyma; “Vatandaşlarımızın ulaşımını daha rahat bir şekilde gerçekleştirebilmesi için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Tüm mahallelerimize ulaşmak için gayret ediyoruz. Tam bir seferberlik halindeyiz. Çalışmalarımızı muhtarlarımızla yaptığımız istişareler ve koordine ile yürütmekteyiz. Bu vesileyle çalışmalarımızda bizlere desteklerini esirgemeyen muhtarlarımıza, mahalle sakinlerine, değerli hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Onların mutluluğu bizleri mutlu etmektedir” dedi.

Mahalle sakinleri ve Mahalle Muhtarı yapılmakta olan beton yol çalışmalarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiği ziyarette Başkan Hüseyin Kıyma merkez veya kırsal mahalle ayırt etmeksizin tüm mahallelerimizde ulaşım kalitesini arttıracak şekilde yol çalışmalarının belirli program çerçevesinde devam edileceğini ifade etti.

Daha sonra Belediye Başkanımız bölgedeki incelemelerini tamamlayarak mahallemizden ayrıldı.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER