TOPALOĞLU; Çipli Kimlik Kartı Yerinde Bir Uygulama

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu çipli kimlik kartı için başvuruda bulundu.

TOPALOĞLU; Çipli Kimlik Kartı Yerinde Bir Uygulama

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu çipli kimlik kartı için başvuruda bulundu.

İlçe nüfus müdürlüğünü ziyaret eden 19 Mayıs İlçe Kaymakamı Yavuz Güner, Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Meclis Üyeleri ve daire amirlerine çipli kimlik kartları hakkında bilgi veren nüfus müdürü Ramazan Akkoyun; ’’ Vatandaşlarımızın tüm bilgileri tek kart haline gelecek. Hayatımız kolaylaşacak’’ dedi.

Hayırlı olsun temennilerini ileten İlçe Kaymakamı Yavuz Güner açıklamasında;‘’ Her değişiklikte bazı sıkıntılar yaşanabilir, sıkıntıları en aza indirerek bu kartların dağıtımını sağlarsak, hem vatandaş açısından hem de bizim açımızdan mutluluk verici bir çalışma olacaktır.’’dedi.

Başkan Topaloğlu, yeni kimlik kartı başvurusu için geldiği 19 Mayıs ilçe Nüfus Müdürlüğünde yaptığı açıklamada, çipli kimlik kartı uygulamasının yerinde bir proje ve halkın güvenliği açısından oldukça önemli olduğunu ifade etti.

"Vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayacak kolay taşınabilir, taklit, tahrif, dolandırıcılık ve sahteciliğe imkân vermeyen, biyometrik unsurlar da içeren, kredi kartı boyutlarında tasarlanan yeni çipli kimlik kartları geçen yıl Kırıkkale’de başlayan pilot uygulamanın ardından tüm ülkede olduğu gibi ilçemizde de başlamış bulunmaktadır. Hayırlı olmasını dilerim." dedi
 







Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2017, 10:52

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER