Kıcıroğlu Et Restoran'dan Kurban Bayram Mesajı

Samsun'un Alaçam ilçesinde bulunan Kıcıroğlu Et Restoran Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kıcır Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Kıcıroğlu Et Restoran'dan Kurban Bayram Mesajı

Samsun'un Alaçam ilçesinde bulunan Kıcıroğlu Et Restoran Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kıcır Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Kıcıroğlu Et Restoran Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kıcır, yayınladığı mesajında milletçe birlik ve beraberlik içerisinde kutladığımız Kurban Bayramı’nın ülkemize, milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa huzur getirmesi temennisinde bulundu. Kıcır şöyle devam etti. "“Yüce dinimizin de bir gereği olarak sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik duyguları içerisinde, daha mutlu, daha huzurlu, daha güzel yarınlara hep birlikte ulaşacağız. Hac görevlerini yerine getiren tüm hemşerilerimin sağlık ve sıhhat içerisinde ülkemize dönmesini temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramı’nın hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyor, vatanımız ve milletimizin bekası, birlik ve beraberliğimiz için şahadet şerbetini içen kahraman şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum.”

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER