19 Mayıs’ın İstikameti Belli, Birlikte Yürüyeceğiz

İş Adamı Necmi Şener AK Parti 19 Mayıs Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

19 Mayıs’ın İstikameti Belli, Birlikte Yürüyeceğiz

İş Adamı Necmi Şener AK Parti 19 Mayıs Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

AK Parti 19 Mayıs İlçe teşkilatında aday adaylığı için başvuru yapan Necmi Şener, “Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) 19 Mayıs İlçe Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurumda beni yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti 19 Mayıs Belediye Başkan A. Adayı Necmi Şener,  “19 Mayıs ilçemiz için bir hayalim var, 19 Mayıs ilçesi için bir rüyam var. Birbirine dost olanlar; birbirinin rüyasını görenler ve birbirinin hayaline ortak olanlardır. Aşk ile koşan yorulmaz. “Bir hayalimiz var diyebilen, hiç yorulmaz” 19 Mayıs’ın istikameti belli, birlikte yürüyeceğiz, birlikte büyüyeceğiz.

Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi; “Bizim medeniyetimizde şehir, daha doğrusu binalar, sokaklar, mahalleler, insanın yaratıcısına yönelişin simgeleridir. Öyle olmak zorundadır.” Şehircilikte nicelik değil nitelik odaklı bir anlayışı hakim kılmalıyız. Sığınacağınız bir belediye başkanı olacağım. En büyük özelliğim samimiyetimdir.   Şahsım olarak hiçbir makam ve hırs peşinde değilim. Tek hedefim 19 Mayıs ilçemizin, 19 Mayıs’ta yaşayan insanların refah ve yaşam kalitesini yükselterek 19 Mayıs ilçemizi yaşanabilir hale getirmektir. Benim şehrim 19 Mayıs, Ben Yörükler’im, Ben Dereköy’üm, Ben Kuşkayası’yım, Ben Tepeköy’üm, Ben Kertme’yim, Ben Karagöl’üm, Ben 38 mahallesi ile birlikte 19 Mayıs’ım.

Hepsi insan odaklı ekonomik, sosyal ve kültürel birçok projemiz var. Aday adaylığım sürecinde sizlerle bu projelerimi tek tek paylaşacağım” dedi.

Necmi Şener Kimdir?

19 Mayıs ilçesinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise tahsilini 19 Mayıs ilçesinde tamamladı. Lisans eğitimine devam etmektedir.

19 Mayıs ilçesinde çeşitli sektörlerde bayilik yapan Şener, 19 Mayıs Ballıca Spor Kulübünde 6 yıl kulüp başkanlığı yaptı. 19 Mayıs Halk Eğitim Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü ve Okul Aile birlikleri gibi birçok kurumda dernek başkanlığı ve yöneticilik yaptı.

2003 yılından itibaren AK Parti Tanıtım ve Medyadan sorumlu başkan yardımcılığı görevi yaptı.

2012 – 2014 yılları arası AK Parti İl Başkan Yardımcılığı ve Yerel Yönetimler Başkanlığı görevinde bulundu.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2018, 11:27

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER