BAŞKAN KILIÇ: “7'DEN 70'E HERKESİ DİNLİYORUZ”

Göreve gelmesinin ardandan geçen, kısa zaman dilimi içeresinde hayata geçirilen çalışmaları ve ortaya koyduğu nispet tavırla taraflı tarafsız tüm kesimlerin takdirini kazanan, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, ilçede tüm kesimlerle bir araya gelerek istişarelerde bulunmaya da büyük önem veriyor.

BAŞKAN KILIÇ: “7'DEN 70'E HERKESİ DİNLİYORUZ”

Hizmet odaklı çabalarda zaman mefhumu olmamalı yaklaşımını benimseyen Başkan Kılıç, Bafra Kredi Yurtlar Kurumu öğrencileri ile önce sabah namazını kıldı, sonrasında ise kahvaltı programında onların sorun ve beklentilerini dinledi.

İlçe Müftülük Site Camii’nde kılınan sabah namazının ardından, Bafra Belediyesi Alparslan Türkeş Parkı Sosyal Tesislerindeki kahvaltı programına, Kredi Yurtlar (KYK) Samsun İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, İlçe Müftüsü Necmettin Kayar, Bafra Milli Piyango Öğrenci Yurdu Müdür Vekili Osman Selçuk Sefa ve öğrenciler katıldı.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç: “Biz Bafra’mızı birlikte yöneteceğimizi söylemiştik. Ekip arkadaşlarımızla birlikte daha yaşanabilir, müreffeh bir Bafra için çalışıyoruz. Bu düşünce ekseninde ilçede yaşamını idame ettiren tüm vatandaşlarımızla bir araya gelerek düşünce, tavsiye ve eleştirilerini almaya gayret gösteriyoruz. İlçemizde kaldıkları süreç içerisinde onları en iyi şekilde misafir etmemiz gerektiğine inandığımız yurt idarecilerimiz ve öğrencilerimizle bir araya geldik. Bu güzel sohbete katılan, Kredi Yurtlar (KYK) Samsun İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, İlçe Müftümüz Necmettin Kayar, M.P. Öğrenci Yurdu Müdür Vekili Osman Selçuk Sefa'ya teşekkür ederim.”Dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER