banner221

Yakakent`te Yıldıray Dündar sesleri

Ak Parti Yakakent Belediye Başkanlığına aday adayı olan Yıldıray Dündar adaylık açıklamasını yaptı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni olarak görev yapan 1972 Yakakent doğumlu evli ve 2 çocuk babası Yıldıray Dündar Ak Parti Yakakent Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

Yakakent ilçesinde bulunan bir işletmede yapılan aday tanıtım toplantısına ilçe muhtarları, iş adamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

DAHA İYİ HİZMET İÇİN

Toplantıda konuşan Ak Parti Yakakent Belediye Başkanlığına aday adayı Yıldıray Dündar, “ Kutlu bir yolculuğun ilk adımını attığımız bu günde sizleri saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.

Allah`ın rahmeti bereketi hepinizin üzerine oldun. Hepiniz hoş geldiniz. Sizin de bildiğiniz gibi Yakakent İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde yaklaşık 25 yıldır müdürlüğün her kademesinde onurla gururla görev yaptım.

 Bugünde yine farklı bir kulvar da yine aynı amaç, azim ve kararlılıkla siz değerli hemşerilerim ve değerli dostlarıma daha iyi bir hizmet verebilmek için Yakakent Belediye Başkanlığına Adalet ve Kalkınma Partisinden aday Adayı oldum.

YAKAKENT`İN EVLADIYIM

Sizin de bildiğiniz gibi Yakakent`in çocuğu olarak içinizden biri sizin evladınız olarak merkezden tutun ilçemizin en ücra köşesindeki vatandaşın ne sıkıntısı ne derdi olduğunu bildiğim için aday oldum. Bizim nezdimizde Belediyecilik emek demek hizmet demek. Bizler bugünden yarını imar etmenin sorumluluğunu omuzlarımızda taşıyoruz. Ben sizlerden ne başkanlık ne makam istemiyorum. Ben sadece sizinle beraber Yakakent`i yönetmek istiyorum. Rabbim çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2018, 12:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER