Abdullah Kurumahmut ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Kurumahmut, Merkez İlçe Teşkilatlarını Ziyaret Etmeye devam ediyor….

Abdullah Kurumahmut ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Abdullah Kurumahmut, teşkilat ziyaretleri kapsamında Merkez ilçe yönetimleri ile bir araya geldi.

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Abdullah Kurumahmut, teşkilat ziyaretleri kapsamında Bafra,Alaçam,Yakakent,19 Mayıs Merkez ilçe yönetimleriyle bir araya geldi. Kurumahmut,Samsun’a hizmet için bu yola çıktıklarını belirterek, inşallah bu görev bize nasip olursa Samsunumuza güzel hizmetler yapma arzusu içerisindeyim diye konuştu. Milletvekili seçilmesi durumunda tüm teşkilatlara sahip çıkma ve birlikte çalışma sözü veren Kurumahmut, "inşallah ilimizin sorunlarını istişare yaparak birlikte çözeceğiz" dedi.

Kurumahmut Sözlerine:Kalbi büyük Türkiye sevdası ile dolu partimizin;15 yıllık hizmet yolunda siz değerli partili arkadaşlarımızın ve aziz milletimizin sarsılmaz imanı ile bütün seçimleri artan oylarınızla kazanmanın bahtiyarlığını yaşattınız. Sizlere bu vesile ile bir kez daha şükranlarımı arz ediyorum.

3 Kasım 2003 Yılından bugüne Kadar hiç durmaksızın Aziz Milletimize hizmet sunan partimizin ,devletimizi içeride güçlü, dışarıda itibarlı hale getiren ve yedi düvele meydan okuyan terörün kökünü kazıyan, eğitimden sağlığa, ulaşımdan haberleşmeye, nükleer enerjiden bilimsel teknolojiye, inovasyondan uzay çalışmalarına, uydulardan milli savunmaya kadar, daha bir çok alanda ciltler dolusu kitaplara ancak sığdırılabilecek bir çok hizmetleri muhterem halkımızın emrine sunan partimiz, fakir fukaraya, garip gurabaya, mazluma ve mağdura el atmış kimseyi ilgisiz bırakmamıştır.

Böylece devletimizin itibarını tavan yaptıran, devletimizi gündemin bir parçası olmak durumundan, gündemi bizzat belirleyen devlet konumuna taşıyan partimiz ve iktidarımız; Büyük Devlet adamı; ülkemizde milletimizin, Dünyada dostlarımız ve Ümmetin mümtaz şahsiyeti Sayın, Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bu büyük başarılara imza atmıştır. Ulaştığımız büyük hedeflerde aziz milletimizin sarsılmaz ve eksilmeyen desteği yegane gücümüz olmuştur.

Türk siyasi tarihinin en önemli dönüşüm seçimi 24 haziran 2018 de yapılacaktır. Bu seçimi tarihimizin en önemli seçimini yapan husus:

1-Parlementer sistemden cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçiş

2-Bu seçimden sonra artık koalisyonlar dönümü kapanacak tek başına ve 5 yıl istikrarlı ve kararlı hükümetler dönemi başlayacaktır.

Çok değerli hemşehrilerim

Bu seçimde içinizden biri, yerli ve milli kardeşiniz olarak aday adayı oldum. Allah nasip ederse aday da olursam Samsun’umuz, Bafra’mız, Alaçam , Yakakent ve 19 Mayıs ilçelerimiz için bölgemizi en iyi tanıyan biri olarak yer altı ve yer üstü zenginliklerini milletimizin hizmetine sunacak bilgi birikimim vardır. Tüm bilgi ve becerilerimi birlikte siyaset yapacağımız değerli arkadaşlarımla, siz değerli hemşehrilerimizin hizmetine sunmak en büyük onur kaynağım olacaktır.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER