“ ATAM  GENÇLER EMANETİNİZE SAHİP ÇIKIYOR ” PROJESİ

Bafra Ticaret Sanayi Odası Ortaokulu öğrencileri İstiklâl Marşı’mızın tamamını farklı bir yöntemle , farklı bir mekanda okuyarak büyük ilgi topladı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının da milli manevi havasını yakalayan proje Bafra Çelikpark AVM’de gerçekleşti.

Alışveriş merkezinde vatandaşların hiçbir şeyden haberi olmadan gezip dolaşırken, eğlenip yerken  öğrenciler  birden İstiklal Marşı’nı  bölüm bölüm okumaya başladı. Coşkuyla okunan Marşımıza vatandaşlar da kayıtsız kalmadı. Milli bağımsızlığımızın ilan edilişinin 96. Yıl dönümünde hiç beklemedikleri anda gür seslerle okunan Marşımızın coşkusu bütün AVM katlarında yaşandı. Son bölümün bütün öğrencilerce okunması  esnasında dev Türk Bayrağımızın kat boşluğunda dalgalanması ve ardından öğrencilerin ellerindeki bayraklarla Onuncu Yıl Marşı’na  katılmaları milli duygularımızı bir kez daha şaha kaldırdı.

Okul Müdürü Mustafa SAĞLAM yaptığı açıklamada “Türk Milletinin evlatları olarak gelecek nesillere vatan, bayrak ve millet sevgisini aşılama sorumluluğunu her zaman taşıyoruz. Bize verilen emaneti bizden sonraki nesillere aynı duyarlılıkla  bırakmak gayretindeyiz. Bu bilince  sahip öğretmenler ve öğrencilerle aynı proje içinde yer almak benim için çok heyecan verici. Emeği geçen bütün öğretmenlerime, öğrencilerime, idari ve büro yardımcılarıma çok teşekkür ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın kutlu olmasını diliyorum.” ifadelerinde bulundu.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2019, 16:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER