Bafra İYİ Parti`den iftar programı

Samsun`un Bafra ilçesinde Bafra İYİ Parti İlçe Başkanlığının düzenlediği iftar programı Bafra Öğretmenevinde gerçekleştirildi.

Bafra Öğretmenevinde düzenlenen iftar programına İYİ Parti Samsun Milletvekilleri Adayları, Bafra İYİ Parti Bafra İlçe Başkanlığı, partililer ve muhtarlar katıldı.

Programda Bafra İlçe Başkanı Zafer Bektaş`ın selamlama konuşmasının ardından başladı.

 İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Bedri Yaşar ise konuşmasında, “Davetimize katılan değerli arkadaşlar hepinizi saygıyla selamlıyorum. Önümüzde bir baskın seçim var. Türkiye`de dengelerin değişmesi başladığında İYİ Parti gündeme geldiğinde hemen süratle seçime gidildi. Bu seçimde İYİ Partinin seçime girmemesi için her türlü engellemeler yapıldı. Ama unuttukları bir şey vardı milletin kurduğu bu partinin önüne geçilmesi mümkün değildi. Seçimlerin zamanında yapılması lazım diyen zihniyete ne oldu da seçime gidiliyor. Bugün ne içeride ne dışarıda ülkenin itibari kalmadı. Tarım dahi yapılamaz hale geldi. Meral hanım diyor ki mazot 3 lira olacak. Bu kolaylıklar sağlanacak diyor. Türkiye kendi kendine yeter. Ama maalesef samanımız dahi ithal geliyor. Nereden bakarsanız bakın Samsun`da üretime dâhil bunların döneminde hiç bir şey göremezsiniz. Denizdeki balığı dahi satıyorlar” dedi.

Yaşar`ın ardından konuşan İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin Acar, Davetimize icabet eden muhtarlarımıza sivil toplum kuruluşları temsilcilerimize basınımıza teşekkür ediyorum. Bizleri kırmayıp geldiğiniz için Bafra İlçe Başkanlığı olarak İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayları olarak İYİ`ler olarak sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Şükranlarımızı arz ediyoruz. Nasıl bayram bizler için önemliyse 24 Haziran`da bu havada birlik beraberlik içerisinde tamamlanmasını istiyoruz. Ben hepinize tekrar teşekkür ediyorum. Sağ olun. Var olun” dedi.

Program konuşmaların ardından son buldu.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2018, 16:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER