BAFRA’DA CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI ETKİNLİĞİ

Samsun’un Bafra Müftülüğü tarafından organize edilen Camiler ve Din Görevlileri Haftası programı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı İdris Bozkurt’un katılımıyla gerçekleştirildi.

BAFRA’DA CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI ETKİNLİĞİ

Bafra Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen program saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Ardından Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle hazırlanan sinevizyon gösterimi yapıldı. Gösterimin ardından konuşan Bafra Müftüsü Necmettin Kayar, “Haftamızın hayırlı olmasını diliyorum. İlk önce belki çoğu yerde raporlarla geçiştirdiğimiz ama son zamanlarda birçok etkinliklerle yaşamış olduğumuz Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı kutluyoruz. Kâbe’nin bir şubesi olan camilerimizde dünya ve ahiret saadetimizi mutluluğumuzu elde etmenin bizim için ne kadar önem arz ettiğini anlatmaya çalışacağız” dedi.

Bafra Müftüsü Kayar’ın konuşmasının ardından Camiler ve Din Görevlileri Haftası sebeiyle yapılan çeşitli sınavlarda başarılı olanlara Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen ve Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı İdris Bozkurt tarafından plaket ve hediye takdimi yapıldı. Takdimin ardından Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı İdris Bozkurt tarafından Camiler ve Din Görevlileri Haftası ile alakalı konferans verildi.

Programa Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen’in yanı sıra MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna, AKP İlçe Başkanı İbrahim Semiz, CHP İlçe Başkanı Vahit Perçin, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Bafra Müftülüğü personelleri ve çok sayıda kişi katıldı.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER