banner221

Bafra`da Millet Kıraathanesi açılışı yapıldı

Samsun`un Bafra ilçesinde Millet Kıraathanesi açılışını Samsun Valisi Osman Kaymak yaptı.

Bafra`da Millet Kıraathanesi açılışı yapıldı

Bafra ilçesi Emirefendi Mahallesi 15 Temmuz Demokrasi Meydanı yanında Bafra Belediyesi tarafından hizmete sunulan Millet Kıraathanesi Samsun Valisi Osman Kaymak, Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur, Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları, daire amirleri ve vatandaşların katılımıyla açıldı.

Açılış programında konuşan Samsun Valisi Osman Kaymak, “Her Zaman söylüyorum Bafra ve Çarşamba ovaları Türkiye`nin önemli gıda depolarındandır. Bu ovalar gerçekten bölgemize önemli bir geçim kaynağı olmuş. Bizlere iş olmuş aş olmuş. Bu ovaları daha iyi kullanmak için yoğun bir çalışma içerisindeyiz.

Millet Kıraathaneleri gerçekten çok anlamlı. Malum insanlar televizyon izliyor telefonla oynuyor ama birlik beraberlik olmuyor. Ama inşallah bu Millet Kıraathaneleri ile birliğimizi ve beraberliğimizi koruyacağız.

Sen tarihini unutsan bile Yeni Zelanda’dan adam bize selam gönderiyor. O yüzden inşallah burada geleceğini ve geçmişini bilen gençler yetişecektir.

Ben tekrar bu kıraathaneyi kazandıran Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmanın ardından Bafra Belediyesi Millet Kıraathanesinin açılışı yapıldı.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER