Başkan İbrahim Semiz, “HERKESE BEN TÜRK`ÜM DEDİRTTİRMEYİ DOĞRU BULMUYORUM”

Bafra Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz gazetemize yapmış olduğu açıklamada “Bir Kürde bir Araba ben Türk`üm dedirttirmeyi doğru bulmuyorum” dedi.

Başkan İbrahim Semiz, “HERKESE BEN TÜRK`ÜM DEDİRTTİRMEYİ DOĞRU BULMUYORUM”

HERKESE BEN TÜRK`ÜM DEDİTTİRMEYİ DOĞRU BULMUYORUM

Genel Merkez değerlendirdikten sonra bizim değerlendirme lüksümüz yok. Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ne derse biz ona uyarız. Farklı bir değerlendirme yapma imkanımız yok. Biz Türkiye`de Türk, Kürt, Laz, Gürcü, Çerkez, Arnavut, Arap gibi farklı vatandaşlarla yaşıyoruz. Tabi biz Genel Başkanımızın da dediği gibi herkese ben Türküm dedirttirmeyi doğru bulmuyoruz. Türkiyeliyim olabilir. Ama bir Kürde bir Araba ben Türk`üm dedirttirmeyi doğru bulmuyorum. Andımız geçmiş dönemden faşist ve komünist sistemden kalma söylemlerdir. Kaldırıldı 6 sene oldu. Toplumda olumsuz yönde bir değişim olmadı. Ama her nedense Danıştay bu tarihe getirdi bunu. Türkiye için gerekli olduğu kanaatinde değilim.

BAFRA`YI TEKRARDAN KAZANACAĞIZ

Bizim Genel Merkez tarafından seçim takvimimiz henüz açıklanmadı. Seçim takvimi gelene kadar herhangi bir çalışma yapma şansımız yok. Ama siyasi parti olarak çalışmalarımız sürüyor.

Yerel seçimlere en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Geçen hafta bir günde 25 eve ziyaret gerçekleştirdik. Yine bu hafta da bu ziyaretleri gerçekleştireceğiz. Biz milleti toplayıp konuşmak değil tek tek evlerine gidip şikâyetlerini öğreniyoruz. Eğer bizden bir şikâyeti varsa eksikliğimizi gidermeye çalışıyoruz. Belediyeden varsa yetkili kişilerle görüşüp yardımcı oluyoruz. Siyasi parti olarak önümüzdeki yerel seçimlere hazırız. Ve inşallah Bafra`yı tekrardan kazanacağız. Eğer bir eksikliğimiz varsa giderek yolumuza devam ediyoruz.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2018, 19:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
Fazlı OSMA
Fazlı OSMA - 6 yıl Önce

ABD ve Avrupa da vatandaş olan Çinli, Afrikalı, Japon, Ermeni, Rum vb ben ABD ve AB Vatandaşıyım derken bizim Türkiye Cumhuriyeti Nufüs Cüzdanı taşıyanlar neden TÜRK’üm diyemiyorlar.
Bunun çok açık bir şekilde kabul etmeyenler tarafından açıklanması gerekir.
TÜRK olmayı kabul etmeyenler diledikleri yeri tercih etme özgürlüğüne de sahipler.

Selim ileri
Selim ileri - 6 yıl Önce

Ey Bafra lı türkler! Bu kanı bozuklar oy vermeyin. Şayet yanılırda verirseniz Türk milletinin şehitlerinin elleri iki yakanızda olsun!

Emine Karadenizli
Emine Karadenizli - 6 yıl Önce

TURK um demeyi dogru bulmadigina gore mutlaka kaninda bi karisiklik var ,bafralilar cok merak ediyor ,sen hangi millettensin

Harun kurumahmutoğlu
Harun kurumahmutoğlu - 6 yıl Önce

Ben türküm demekten rahatsız olan arnavut ,laz,çerkez,vs vs görmedim hiç sadece doğudaki kürtler hariç onlarında hdp pkk yanlıları rahatsız sadece bu durumda kime hizmet etmiş oluyoruz acaba

Önder yılmaz
Önder yılmaz - 6 yıl Önce

Tek millet tek devlet tek bayrak tek vatan diyenlere ne oldu

ali
ali - 6 yıl Önce

sayin baskan olese ne diyelim sen sole dorunuz nedir turkum demekten rahatsiz belli

Kalender
Kalender - 6 yıl Önce

HERKEZ TŪRK OLAMAZ..

Misafir
Misafir - 6 yıl Önce

Ne diyecez sayın başkan....


SIRADAKİ HABER