‘’ Çağşur Köyünde Neiş’e sevgi seli‘’

Yeniden Refah Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı, Bafra’nın Ortak Belediye Başkan Adayı Şükrü Neiş seçim gezilerinde yoğun ilgi ve teveccüh ile karşılanıyor.

‘’ Çağşur Köyünde Neiş’e sevgi seli‘’

Yeniden Refah Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı, Bafra’nın Ortak Belediye Başkan Adayı Şükrü Neiş seçim gezilerinde yoğun ilgi ve teveccüh ile karşılanıyor.

Bafra’nın Ortak Belediye Başkan Adayı Şükrü Neiş beraberinde Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanı Ömer Özen, yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri adayları ile birlikte gittikleri Esençay “Çağşur” köyünde halkın yoğun ilgisi ile karşılandı.

TARİHİ ÇAĞŞUR KÖYÜNÜN GİRİŞİ ANITSAL GİRİŞ OLACAK

Bafra’nın Ortak Belediye Başkan Adayı Şükrü Neiş; “Öncelikle bizleri bu kadar coşku ve sevgi ile karşılayan sevgili Çağşur mahallemize şükranlarımı sunuyorum. Köylerimizin ortak sorunları var Kanalizasyon, su, yağmur suyu gider sorunları var. Mezarlıklarımızın çevre sorunu camilerimizin çevre ve temizlik sorunları var. Bunlar bir belediyenin asli vazifesidir. Allah’ın izni ile 1 Nisan sabahı bu sorunlar sorun olmaktan kalkacak.

Bafra dediğimizde ilk akla gelen şey tarımdır, hayvancılıktır, turizmdir. Tarımdan neden şahlanmasın? Neden hayvancılığımız ayağa kalkmasın? Bafra’mız niçin turizm ilçesi değil? Neden turizm ilçesi olmasın?  Bunlar Bafra’nın ihmal edilmişliğidir.

Bir takım siyasi ayak oyunlarına maruz bırakıldık!

Bu kardeşiniz 2004-2009 yılları arasında Belediye Başkanlığı yaptı. Maalesef bir takım siyasi ayak oyunlarına maruz kaldık. Önümüz kesildi engellendik. O gün planladığımız projelimiz bir 2. Dönem şansımız olsaydı bugün Bafra’da çok daha başka şeylerden bahseder durumda olurduk. Allah izin verir ve sizlerde bizlere destek verirseniz Ogün yapamadıklarımız bugün yapmak için bu taşın altına gövdemizi koyuyoruz.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER