İbrahim Semiz, Biz İstanbul’da seçimi kazandık!

İftar programında konuşan Semiz, "Biz İstanbul’da seçimi kazandık! Eğer itiraz edilen sandıklar açılsaydı ve oylar sayılmış olsaydı 60 binin üzerinde farkla Ak Parti Binali Yıldırım Bey İstanbul Büyükşehir Başkanlığını kazanmıştı.

İbrahim Semiz, Biz İstanbul’da seçimi kazandık!

Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Semiz konuşmasında “Sayın İl Başkanım, Değerli  Belediye Başkanım, Belediye Meclis üyelerim, Kadın kolları , Gençlik Kolları Başkanları ve  Yönetim Kurulu Üyelerim, teşkilatımızın değerli mensupları hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Hepiniz hoş geldiniz. Öncelikle Ramazanınızı kutluyorum. Nice Ramazanlara erişmenizi temenni ediyorum.

Bu akşamki iftar programımıza milletvekillerimizde davetliydi ve katılacaklardı. İstanbul’a davet edildikleri için gelemediler. Genel Başkan Yardımcımız Çiğdem Karaaslan ve Milletvekili Orhan Kırcalı  da bu gece aramızda olacaktı ama son anda İstanbul’a çağırıldıkları için katılamadılar.  Diğer Milletvekillerimizin de hepsinin tek tek selamı var.

Değerli arkadaşlar seçimleri bitirdik. Bafra’da seçimlerden başarıyla çıktık. Ancak İstanbul’da seçimler halen devam ediyor. Biz bütün seçim çalışmalarında özellikle dediğimiz şuydu Bafra’mız için sıkıntımız yok ancak İstanbul için Eşlerinizi, Dostlarınızı arayın bu seçimlerde AK Partiye Cumhur İttifakına oy vermeleri için onları ikna edin. Bunun ne kadar değerli olduğunu şuanda anlıyoruz.

Biz İstanbul’da seçimi kazandık! Eğer itiraz edilen sandıklar açılsaydı ve oylar sayılmış olsaydı 60 binin üzerinde farkla Ak Parti Binali Yıldırım Bey İstanbul Büyükşehir Başkanlığını kazanmıştı. Ancak YSK burada tam kanunsuzluk hali yani seçim tutanaklarından, oy kullanma şeklinden, sandık görevlilerinden seçimin iptaline karar verdi.

Şimdi tekrar kürsülerde söylediğimiz sözlere geliyoruz. İstanbul da tanıdığınız bildiğiniz kişileri eşlerinizi, dostlarınızı arayın bu seçimlerde AK Partiye Cumhur İttifakına oy vermeleri için onları ikna edin.

Bu akşam ki iftarımıza katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum afiyet olsun hayırlı akşamlarınız olsun” dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER