banner221

İftar Yemeğini Başkan Kılıç Dağıttı

Bafra Belediyesi Ramazan ayı münasebetiyle 2 ayrı noktadan 2.000 kişilik iftar yemeği dağıtıyor.

İftar Yemeğini Başkan Kılıç Dağıttı

Bafra Belediyesi Ramazan ayı münasebetiyle 2 ayrı noktadan yaklaşık 2.000 kişilik iftar yemeği dağıtıyor. Dağıtımlar Kavakpınar Mahallesi Muhtarlığı önünden ve belediye Aşevi’nden yapılıyor.

Geçtiğimiz günlerde Aşevi’nde yemek dağıtımı ve iftara katılan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, şimdi de Kavakpınar Mahallesinde ki dağıtım noktasını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti ve yemek dağıtımında bulundu. Başkan Kılıç’ın ziyaretinde Kavakpınar Mahallesi Muhtarı Salim Ocak, Büyükcami Mahallesi Muhtarı Salih Zeki Nayır, Tabakhane Mahallesi Muhtarı Serdar Gürpınar, Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Gültekin Sözen, Bafra Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Öztürk Doğutaş bulundu.

 Yemek dağıtımı sonrası açıklamada bulunan Başkan Kılıç şunları söyledi: “Mübarek Ramazan ayının manevi iklimini azami ölçülerde halkımızla birlikte yaşamaya çalışıyoruz. Ülke ve millet olarak bu iklimi sevgi, kardeşlik ve yardımlaşma içerisinde her zaman şükürler olsun en iyi şekilde yaşıyoruz. Bafra Belediyesi olarak biz de bu anlamda ne yapılması gerekirse yapmaya gayret gösteriyoruz. İki ayrı noktamızda ihtiyaç sahiplerimize 2000 kişilik yemek dağıtımı yapıyoruz. Dağıtımda en az 4 çeşit yemek ve yanında ekmek verilmekte. Geçtiğimiz günlerde Aşevimizi ziyaret edip bizzat yemek dağıtımında bulunup akşam da aşevimizde halkımızla birlikte iftar yapmıştık. Şimdi de Kavakpınar Mahalle Muhtarlığımızda bulunan dağıtım noktasına gelerek hem incelemelerde bulundum, hem vatandaşlarımızla sohbet ettim hem de yemek dağıtımını çalışma arkadaşlarımız ve muhtarlarımızla birlikte gerçekleştirdik. Halka hizmet, HAKKA hizmet gayesi ile gerçekleştirmeye çalıştığımız Bu hizmetlerimizde emeği olan çalışma arkadaşlarıma, personelimize, mahalle muhtarımız Salim Ocak olmak üzere muhtarlarımıza teşekkür ediyorum.”

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER