KAPIKAYAFEST AÇILIŞ TÖRENİ PERŞEMBE GÜNÜ

Bafra Belediyesi tarafından organize edilen ve 24-28 Temmuz 2019 tarihleri arasında yapılacak olan 3.Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivalinin açılış merasimi 25 Temmuz Perşembe günü yapılacak

KAPIKAYAFEST AÇILIŞ TÖRENİ PERŞEMBE GÜNÜ

Düzenlendiği alan, program içeriği, katılım ve ziyaretçi sayısı ile daha şimdiden Ülkenin festival gündemindeki yerini alan Kapıkayafest’in açılış merasimine Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun Milletvekilleri başta olmak üzere çok sayıda katılım olması bekleniyor.

Kapıkaya Mahallesi kamp alanında özel olarak hazırlanan merasim alanında yapılacak tören saat 10.00’da başlayacak.

          

HAZIRLIKLARI AYLAR ÖNCE BAŞLANDI.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Hazırlıklarına aylar önce başladığımız ve oldukça önemsediğimiz Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivalimizde, birçoğumuzun beklediği an geldi. Beş gün sürecek festivalimizde ilk gün, sporcularımız ve diğer misafirlerimizin kamp alanına yerleşmesi ve farklı etkinliklerle geçecek. Açılış törenimizi ise Perşembe günü gerçekleştireceğiz.” Dedi.

BAFRA SAHİPLENDİ.

Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali’ne tüm Bafralıların ve bölgenin sahip çıktığının altını çizen, İlçe Başkan Kılıç, “Bafra Belediyesi olarak bizler festivalin amacına ulaşması için yoğun bir gayret içerisindeyiz. Açılış merasimimize ve diğer günlere yayılan etkinliklere halkımızın katılımını bekliyoruz. Dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER