Koray Avcı hüsranı

Samsun’un Bafra ilçesine konser vermek için gelen şarkıcı Koray Avcı’yı dinlemeye kimse gitmedi.

Koray Avcı hüsranı

Bara Yeni Kapalı spor salonun da düzenlenen Koray Avcı konseri beklenen, ilgiyi görmeyince şarkıcı Koray Avcı sahnede 7 şarkı söyleyip gitti.

Koray Avcı ünlü olmadan önce, zamanında popüler olan ve şuan kapanan Anatolia Cafe sahibi Birdal Maden 5 defa kendisini Bafra’ya getirmiş, gösterdiği sahne performansından dolayı Bafralıların beğenisini kazanmış ve o zamandan sonra internette yapılan haberler sayesinde popüler olmuştu.

‘Konserde hüsran, boş salona şarkı söyledi’

Geçen süre içerisinde albüm çıkararak, çeşitli eğlence programlara katılan ve ünlü olan Koray Avcı Bafra’da beklenenin altında bilet satışı ile hüsrana uğradı. İddialara göre 100 ila 150 kişinin izlediği konserde şarkıcı Avcı 7 şarkı söylemiş daha sonra programı bitirip konser yerini terk etmiş.

‘Ben bu kadar seyirci için sahneye çıkmam’

Bir başka iddialara göre ise, Koray Avcı konser öncesinde ben bu ortamda sahneye çıkmam seyirci yok dese de organizasyonu gerçekleştiren firmaların ısrarı üzerine sahne almış ama konserini beklenenden kısa tutarak Bafralıların da tepkisini çekmiş.

‘Bafra’dan kaçarak gitti’

Bafralı halkın da tepkisini çeken şarkıcı Koray Avcı, beklenen performansı sahnede gösteremeyerek Bafra’da ki performanslarını arattı. Konserde Koray Avcı’yı dinlemeye giden bir dinleyici, Koray Avcı Birdal’ın getirdiği dönemde daha güzeldi. Şimdi burnu havada ne oldum delisi olmuş gibi gördüm dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER