MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİNDEN USTALARA TATİLDE DE EĞİTİME DEVAM

     İsmail Ahıskalı mesleki eğitim merkezi olarak 29 temmuz 6 Ağustos 2019 tarihleri arasında düzenlemiş olduğumuz usta öğreticilik pedagoji kursumuz kurs sonu sınavının yapılmasıyla sona ermiştir.

MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİNDEN USTALARA TATİLDE DE EĞİTİME DEVAM

            İsmail Ahıskalı mesleki eğitim merkezi olarak 29 temmuz 6 Ağustos 2019 tarihleri arasında düzenlemiş olduğumuz usta öğreticilik pedagoji kursumuz kurs sonu sınavının yapılmasıyla sona ermiştir. Usta öğretici adaylarımız kurs boyunca öğretmenlerimizden pedagojik formasyon dersleri alıp yetiştirecekleri çırak kalfa ve ustaların eğitimlerine ne gibi katkılar vereceklerini, mesleklerinin inceliklerini ve diğer meslek gruplarıyla dayanışmanın önemini kavrayarak verimli bir eğitim ortamını geride bırakmışlardır.

            Kurs sonunda geleneksel kurs sonu pastası kesilmiş olup kursumuz sona ermiştir. Bizlerde mesleki Eğitim merkezi olarak yeni usta öğreticilerimize bundan sonraki iş yaşamlarında başarılar diliyoruz ve yetiştirecekleri çırak kalfa usta adayları ve meslek lisesi stajyer öğrencilerinin vatana millete hayırlı bireyler ve meslek erbapları olmalarını temenni ediyoruz.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER